smykker

Søde smykker til babys dåb. Vi har et lille, velvalgt udvalg af smykker, der er egnede til at dyppe gaver. Vores dåbsgaver er normalt unikke eller personlige, hvilket også er i tråd med vores smykker, som du ofte kan gøre meget personlig med for eksempel navnegravering. Smykker er altid en ivrig gave til babyens ferier, som ofte bliver et minde om livet.

smykker

29 products.

Viser 1-29 af 29 element(er)
Grid
List

Bakke med navn og babyfødder

Flot smykke, der er perfekt som fødsels- eller dåbsgave. Bakken er i sølv og er prydet med barnets navn og små søde babyfødder, der er stemplet og sort oxyderet. Smykket er velegnet til både drenge og piger og hænger på en sort læderrem. Smykkerne er håndlavede af ALTI.

779,00 kr Pris

Navneskilt med hjerte - ALTI

Smukke navnesmykker med hjerte og funklende sten. Den har to løse plader, der hænger på hinanden i en sølvkæde. Du vælger selv, hvilket navn du vil have på pladen. Smuk og personlig dåbs- eller fødselsdagsgave fra ALTI i sølv.

1.906,45 kr Pris

Elskede søn, datter, ven...

En lidt tungere og tykkere bakke med teksten LOVED SON (alternativt: datter, ven, mor, far, bror, søster osv. i stedet) udstanset på den ene side. Teksten er skrevet således, at bæreren kan læse den, når han/hun bærer den, og blive mindet om betydningen. På den anden side er navnet på den person, der skal bære den, stemplet. Mærket hænger på en panseret sølvkæde.

1.451,45 kr Pris

Sød bamse i sølv

Vidunderligt lille sølvvedhæng til en nyfødt eller som en charm til et armbånd, når barnet bliver større.

Smykkerne er fra ALTI og er designet og håndlavet i Sverige i 999 fint sølv.

795,00 kr Pris

Babysko i guld

Smukt vedhæng til en halskæde i form af en tofarvet babysko i 9 karat guld. Vedhænget er perfekt som gave til en barnedåb eller til fødslen af et barn.

918,80 kr Pris

Lucky charm i sølv

En moderne version af en lykkeamulet, der kan gives til en nyfødt baby. Teksten på denne plade er "Alt held i verden", og der er et symbolsk lykkekløver udstanset i midten. Smykket hænger på en sølvkæde.

995,00 kr Pris

Charm med engel i guld

Smukt vedhæng til halskæde med flot dekoration i form af en graveret engel og en indbygget zirkon. Smykkerne vil være en smuk dåbs- eller fødselsgave, da de symboliserer beskyttelse og velstand for det nyfødte barn. Vedhænget er i 9 karat guld.

1.343,50 kr Pris

Fine hestsmykker i guld

Smuk halskæde i form af en hest i smuk bevægelse. Fantastisk gave til et lille barn med kærlighed til heste eller som dåbsgave. Smykket har en skinnende gylden finish og en elegant form og er fremstillet af 9 karat guld.

706,44 kr Pris

Lykkekløver og mariehøne i...

Dette er en sød gave med symbolsk værdi til et barns fødselsdag eller barnedåb. Kløveren betyder lykke og kan f.eks. være en fin gave til den første skoledag. I midten af bladet er der en sød mariehøne. Smykkerne er lavet af sølv.

494,09 kr Pris

Sommerfugl i sølv med...

Smukt sommerfugleformet vedhæng med en kombination af sorte og hvide zirkonia sten. Overfladen er rodized for at beskytte vedhænget mod anløbning. En god dåbsgave eller fødselsdagsgave til et barn.

678,13 kr Pris

Sølv skytsengel med hvidt...

Mycket vacker och unik skyddsängel med huvud av vit marmor-sten från ön Brac i Kroatien. Berlocken levereras med en fin silverkedja. Ängeln är gjord helt i silver, kroppen är slät och vingarna är designade av ALTIS egen silversmed. 

Även vacker som dopgåva eller som smycke till din dopklänning.

1.499,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: