smykker

Søde smykker til babys dåb. Vi har et lille, velvalgt udvalg af smykker, der er egnede til at dyppe gaver. Vores dåbsgaver er normalt unikke eller personlige, hvilket også er i tråd med vores smykker, som du ofte kan gøre meget personlig med for eksempel navnegravering. Smykker er altid en ivrig gave til babyens ferier, som ofte bliver et minde om livet.

smykker

8 products.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Grid
List

Bakke med navn og babyfødder

Flot smykke, der er perfekt som fødsels- eller dåbsgave. Bakken er i sølv og er prydet med barnets navn og små søde babyfødder, der er stemplet og sort oxyderet. Smykket er velegnet til både drenge og piger og hænger på en sort læderrem. Smykkerne er håndlavede af ALTI.

417,00 DKK Pris

Navneskilt med hjerte - ALTI

Smukke navnesmykker med hjerte og funklende sten. Den har to løse plader, der hænger på hinanden i en sølvkæde. Du vælger selv, hvilket navn du vil have på pladen. Smuk og personlig dåbs- eller fødselsdagsgave fra ALTI i sølv.

1.467,00 DKK Pris

Elskede søn, datter, ven...

En lidt tungere og tykkere bakke med teksten LOVED SON (alternativt: datter, ven, mor, far, bror, søster osv. i stedet) udstanset på den ene side. Teksten er skrevet således, at bæreren kan læse den, når han/hun bærer den, og blive mindet om betydningen. På den anden side er navnet på den person, der skal bære den, stemplet. Mærket hænger på en panseret sølvkæde.

1.117,00 DKK Pris

Sød bamse i sølv

Vidunderligt lille sølvvedhæng til en nyfødt eller som en charm til et armbånd, når barnet bliver større.

Smykkerne er fra ALTI og er designet og håndlavet i Sverige i 999 fint sølv.

417,00 DKK Pris

Lucky charm i sølv

En moderne version af en lykkeamulet, der kan gives til en nyfødt baby. Teksten på denne plade er "Alt held i verden", og der er et symbolsk lykkekløver udstanset i midten. Smykket hænger på en sølvkæde.

627,00 DKK Pris

Sølv skytsengel med hvidt...

Mycket vacker och unik skyddsängel med huvud av vit marmor-sten från ön Brac i Kroatien. Berlocken levereras med en fin silverkedja. Ängeln är gjord helt i silver, kroppen är slät och vingarna är designade av ALTIS egen silversmed. 

Även vacker som dopgåva eller som smycke till din dopklänning.

977,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: