Dåbskjole Grace-Tradition Navy

Vores dåbskjole Tradition Marin er en meget frisk dåbskjole med et lille sømandslook. Farverne står i smuk kontrast til hinanden, og modellen er lige velegnet til drenge og piger. Dåbskjolen er lavet af Europas fineste linned og er i svensk design fra Grace of Sweden

Hvis du ønsker at købe en anden dåbskjole fra vores sortiment, skal du tilføje den til din indkøbskurv, så syr vi den på din dåbskjole

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

7797-711
Grace of Sweden
889,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C.68/74
Ærmelængde: Kort ærme
Farvevalg af dåbsløjfe: Ingen dåbsløjfe ønskes
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 2 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vores friske dåbskjole Tradition Marin er meget godt lavet og har en maritim følelse. Det er en dåbskjole med smukke detaljer, og den er syet i Europas fineste hørkvalitet med en vidunderlig finish og et smukt fald. Den er dekoreret med en smukt forsænket blonde og halmfalser foran. En let flæse falder fra bærestykket, som er afsluttet med en satinpaspolering. Ved sømmen er der syet stråfolder, en blondekant og et navy satinbånd. Modellen er velskåret med en smuk pasform og har et lille pænt pufærme. Kjolen lukkes med en skjult lynlås i ryggen. Længden fra hals til kant er 96 cm.

Hvis du ønsker en anden farve eller en anden sløjfe, kan du købe den under fanen Doprosetter på den første side, hvor du finder mange andre farver og muligheder. Derefter syer vi din ønskede sløjfe på din kjole.

Alle andre billeder af f.eks. broderier, skytsengle osv. er til inspiration og kan købes som tilbehør. Du kan sammensætte din egen unikke dåbskjole med vores tilbehør.

Dåbsbroderi kan fås som ekstraudstyr og gør din kjole helt unik, som du kan finde under fanen Dåbsbroderi.

Grace-Tradition Marindåbshue kan findes under fanen Caps og Grace-Tradition White cap er den matchende hue. Du kan også vælge en sømandshue, og vi syr den i dit hørstof med blå striber i stedet for bomuldsstof, så den passer til din kjole.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
7797-711

Produktinformation

 • Klänning
 • Lin
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Hvid
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Specifikke referencer

 • 7340206203458