Dåbskjole Sailor kjole hvid

Frisk dåbskjole i sømandsmodel med smuk marineblå bånddekoration. Kjolen er syet i en smuk hvid satinbomuldsblanding fra Italien. Det giver den en smuk glans og er let at pleje. En moderne dåbskjole til både drenge og piger. Her finder du flere inspirerende billeder: billedgalleri af dåbskjoler med broderi og tilbehør.

Hvis du ønsker at købe en dåbskjole fra vores sortiment, skal du tilføje den til din indkøbskurv, så syr vi den på din dåbskjole

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

6085-795
Grace of Sweden
829,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C.68/74
Ærmelængde: Kort ærme
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 4 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vores sømandskjole er en ægte klassiker, der er lige velegnet til dåb af piger og drenge. Dåbskjolen har en veludført sømandskrave i en meget flot model.

Sømandskjolen er dekoreret med marineblå bånd på kraven, ærmerne og nederdelens kant. Dåbskjolen er syet i et smukt hvidt satinstof fra Italien i en bomuldsblanding. Hvilket gør kjolen nem at passe og pleje, og at den flosser meget lidt, den har en smuk glans og et flot fald. Kjolen er meget tætsiddende med en skjult lynlås i ryggen og har en åbningsbar krave. Kjolen er et unikt stykke håndværk, som er designet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige.

Både tophatten og sømandshatten kan købes under fanen tilbehør.

Hvis du har lyst, kan du brodere noget personligt på din sømandskjole. Broderi kan købes i kategorien broderi til dåbskjoler.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
6085-795

Produktinformation

 • Klänning
 • Kjole
 • Sjömansstil
 • Dopklänning för pojke
 • Hvid
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Specifikke referencer

 • 7340206204042