Købs- og leveringsbetingelser for Grace of Sweden

Forsendelsesomkostninger

PostNord / DHL Pris: cirka 47 DKK (Vi står for cirka 50 % af de faktiske fragtomkostninger.)
Gratis fragt gælder ved køb over 2140 DKK.


Leverings- og leveringstider

I Sverige: Pakkerne er godt pakket ind og sikre mod skader. Din forsendelse leveres normalt med PostNord fragtbrev eller DHL. Vi vælger den fragt, der passer bedst til dine købte varer.

De fleste modeller er klar til omgående levering. Ordrer, der er færdiglavede som lager, sendes indenfor 1-2 hverdage.

Ordrer, der inkluderer broderi, vil blive afsendt inden for 2-5 dage.

Studiesyede dåbskjoler, dette gælder normalt for kjoler i prisklassen over 1800 DKK, kan kræve op til 10 dages produktionstid, da de er syet efter kundens ønske. (+ leveringstid.) Da vi ikke har disse modeller færdige på vores lager, men syr når vi modtager din ordre.

Leveringstiden tager omkring  3-10 dage til Denmark.

I tilfælde af akut levering, kontakt os via e-mail, og vi vil gøre vores bedste for at arrangere det og give dig forskellige forsendelsesmuligheder.

Du får besked via sms eller e-mail om, at varen er afleveret til fragtmanden. Du vil modtage en besked om at afhente din pakke hos en PostNord-repræsentant. DHL afhentes på DHLs udleveringssted Service Point. Eventuelle transportskader skal straks anmeldes ved afhentning. Skaden skal dokumenteres og fotograferes.

Få mere at vide om Forsendelse og levering

Betaling

Du betaler via bank/kreditkort, direkte betaling, faktura eller delbetaling. Vi bruger Klarna Checkout til alle transaktioner med SSL og maksimal sikkerhed. Ingen omkostninger til fakturagebyr eller andre betalingsgebyrer vil blive tilføjet ved kassen, når du bruger Klarna Checkout hos os. Du kan, hvis du vil betale på 2 måneder, til en pris af kun 29 SEK. Læs mere om dette under Klarna betalingsbetingelser nedenfor.

Læs mere om: Ryd betalingsbetingelser

Fortrydelsesret, ombytning, reklamation og returnering

Normal fortrydelsesret er i henhold til fjernhandelsloven 14 dage fra din vare ankom. Alle former for fortrydelsesret forudsætter, at varen ikke er brugt, og at den returneres i ubeskadiget stand med alle tags intakte og ubrudte. Vi refunderer købsprisen for produktet.

Normalt gælder der ingen returret på specialbestilte varer. Vi tilbyder stadig 3 dages åbent køb på specialbestilte varer, der er fremstillet/modificeret efter dine ønsker. I denne tid har du retur-/ombytningsret. For specialbestilte og broderede produkter refunderes 50% af ordreværdien ved udnyttelse af fortrydelsesretten. Dette er for at dække restaureringsomkostninger. Omkostninger til returforsendelse betales af kunden.

Varer, der returneres, hvor det samlede køb ikke længere når grænsen for gratis fragt, SEK 3.000, vil den faktiske fragtomkostning blive fratrukket tilbagebetalingen, dog maksimalt 70 DKK.

Hvis tasker, beklædningsgenstande osv. er forkert emballeret, klumpet og skal stryges og pakkes om ved returnering, fratrækkes et restaureringsgebyr på SEK 100 fra refusionen. Da vores tøj er ekstremt omhyggeligt for hver kunde, at de modtager en vare i perfekt stand og pænt pakket ind.

Læs mere om FORTRYDELSESRET, ÆNDRING OG KLAGE 

Vilkår for broderiservice af kundeejede produkter

Hvis du har din egen kjole og kun ønsker at købe broderi, så det går godt, hvis kjolen ikke er særlig gammel og skrøbelig. Der er altid risiko for, at der sker et uheld med en broderimaskine, der kan for eksempel komme et oliestænk eller maskinen sætter sig fast og laver et hul. Med vores egne kjoler er det ikke noget problem. Men hvis det skulle ske med din kjole, så den ikke kan genoprettes, erstatter vi dig med en valgfri model af vores kjoler i Tradition-serien. Bestil dit broderi her, og send os din kjole.Mer om källtextenKälltexten krävs om du vill ha ytterligare information om översättningen Skicka feedback Sidopaneler

Ikke-afhentede pakker

For ikke-plukkede pakker opkræver vi et gebyr for fragt, returforsendelse og ekspedition på SEK 400.

Hvem kan handle?

Du skal være fyldt 18 år for at bestille. Designcompaniet AB har altid ret til at nægte at behandle en ordre uden yderligere forklaring (f.eks. ved mistanke om forsøg på svindel, ekstremt store ordrer eller hvis der er begrundet mistanke om, at kunden ikke vil opfylde gældende betalingsbetingelser.)

Aktiefejl

I tilfælde af at et produkt ikke er på lager, forbeholder vi os retten til at annullere det eller dele af det, forudsat at produktet ikke kan købes inden for den rimelige tidsramme. I tilfælde af annullering af en ordre vil enhver betaling blive returneret til kunden. Vi forsøger at holde vores webshop godt opdateret, men ved mange bestillinger på samme dag kan det ske, at en vare løber tør, inden den er registreret i butikken.

Reservationer

Vi kan ikke garantere, at alle billeder nøjagtigt afspejler de faktiske farver eller størrelse på produkterne. Dette afhænger af hvilken computer, skærmindstillinger osv. du har. Vi forbeholder os retten til at lave eventuelle forkerte beskrivelser i produkttekster og mål. Vi arbejder dog løbende på at holde disse så gode og præcise som muligt. Følg altid de plejeråd du finder online hos os, for de produkter du har købt.
For hygiejneprodukter som øreringe gælder ingen bytteret på grund af smittefare.

Sikkerhed & amp; Privatliv

Vi bruger SSL (Secure Socket Layer) hvilket betyder at alle ordrer er krypteret, dvs. helt sikker. Grace of Sweden videregiver aldrig dine personlige oplysninger eller e-mailadresse til tredjeparter. Dette med mindre der er særlige grunde som f.eks anmodning fra politi, anklager eller myndighed anmoder om oplysningerne. I henhold til PUL (Persondataloven) har du ret til at modtage de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du anser oplysningerne for at være forkerte eller irrelevante, kan du anmode om berigtigelse eller sletning fra vores kunderegister. Kontakt vores kundeservice i dette tilfælde.


Videresalg og 3. parts handel

Vores varer må ikke videresælges til kommercielle formål, uden at forhandleren er licenseret og har en aftale med os. Det samme gælder udlejning af vores varer eller andre kommercielle formål. Kirker kan låne kjoler, de har købt hos os.

Hvis du ønsker at blive forhandler for Grace Of Sweden, e-mail os: sales@graceofsweden.com