Dåbskjole Tradition Hvid

Grace-Tradition White er en smukt udformet hvid dåbskjole i hvidt hør med mange smukke detaljer i høj kvalitet. Den er lige velegnet til drenge og piger og er vores mest populære unisex dåbskjole. Med vores tilbehør og broderiservice kan du sammensætte en helt personlig og unik dåbskjole til dit barns særlige dag.

Hvis du ønsker at købe en anden dåbskjole fra vores sortiment, kan du tilføje den til din indkøbskurv, så syr vi den på din dåbskjole

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

12397-2773
Grace of Sweden
829,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C.68/74
Ærmelængde: Lange ærmer
Farvevalg af dåbsløjfe: Baby lyserød nr. 4
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Tradition White er vores mest elskede dåbskjole, den er meget godt lavet med mange smukke detaljer. Den er syet i Europas fineste hørkvalitet med en smuk finish og et smukt fald. Den har fordybede blonder og stråplisser foran, og en let flæse falder fra bærestykket, som afsluttes med en lomme med paspolering. Ved sømmen er der syet stråfolder og en blondekant. En meget velsiddende dåbskjole med et lille pænt pufærme. Kjolen lukkes med en skjult lynlås i ryggen. Længden fra hals til kant er 95 cm.

En babyblå eller babyrosa sløjfe er inkluderet i prisen for kjolen. Hvis du ønsker en anden farve eller en anden sløjfe, kan du købe den under fanen Doprosettes. Her kan du finde mange andre farver og muligheder, som vi syr på din kjole for dig. Derefter afkrydses: Vil foretage et andet valg under fanen Doprosettes.

Alle andre billeder af f.eks. broderier, skytsengle, rosenrosetter osv. er inspirationsbilleder og kan købes som tilbehør til din dåbskjole.

Dåbsbroderi kan fås som en mulighed og gør din kjole helt personlig og unik, og det vil være et smukt minde at beholde for fremtiden.

Du kan findedåbshætten til Tradition White under fanen dåbshætter eller her nedenfor.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
12397-2773

Produktinformation

 • Hør
 • Lin
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Hvid
 • Unisex
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Specifikke referencer

 • 7340206215109