Dåbskjole Grace-Madde

Vores Grace-Madde dåbskjole er fortryllende sød. Blonderne er levende og kjolen har et blødt smukt fald. Med vores tilbehør og broderiservice kan du skabe din helt egen unikke dåbskjole til dit barns særlige dag.

Hvis du ønsker at købe en anden dåbskjole fra vores sortiment, skal du tilføje den til din indkøbskurv, og vi vil sy den på din dåbskjole

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

12252OW-73001
Grace of Sweden
959,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C. 62
Ærmelængde: Kort ærme
Farvevalg af dåbsløjfe: Babyblå nr. 12
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 5 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vores smukke Grace-Madde dåbskjole er lavet af satin i silke-look med et blødt og smukt fald. Farvetonen er elfenben og er en almindelig farve til brudekjoler. En eksklusiv blonde omkranser taljen og afsluttes med en sød blondekant. En let flæse falder fra bærestykket foran og bagpå. Ved sømmen er der en smuk blondekant. Meget smuk og velsiddende model med et lille pænt pufærme med en sød blondekant. Slids i ryggen med knaplukning.

Hvis du ønsker en anden farve eller en anden sløjfe, kan du købe den under fanen Doprosetter, hvor du kan finde mange andre farver og muligheder, som du kan vælge imellem. Vi syr derefter den valgte sløjfe på din kjole.

Alle andre billeder af f.eks. broderier og skytsengle er inspirationsbilleder og kan købes som tilbehør.

Broderi til barnedåb kan fås som ekstraudstyr og vil gøre din kjole helt unik. Du kan finde den under fanen Dåbsbroderi.

Du kan finde dendope cap, der passer til Grace-Madde, under kategorien Caps.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
12252OW-73001

Produktinformation

 • Satin
 • Satin
 • Romantisk
 • Dopklänning
 • Creme / Ivory
 • Female
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Specifikke referencer

 • 7340206200372