Dåbskjole med rosetmønstret blonde

Sød dåbskjole i blød satin med smuk rosetmønstret blondekant som dekoration. Passer godt som unisex model, syntes den har et sødt look, med dit dåbstilbehør ændrer du dåbskjolens karakter. Kjolens nederdel har et smukt fald.

Der medfølger ingen dåbshætte i købet. Dåbskjolen matcher mange af vores modeller og du finder nogle af dem nedenfor under relaterede produkter. Du kan selv træffe dine personlige valg, såsom dåbsbroderi eller ønsker du at købe endnu et dåbssæt fra vores sortiment, lægger du det i indkøbskurven, så syr vi det fast på din dåbskjole.

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

G-Pr.Rosett-82251
Grace of Sweden
959,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C.68/74
Ærmelængde: Kort ærme
Farvevalg af dåbsløjfe: Baby lyserød nr. 4
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Letplejet dåbskjole i blød satin med smuk blondedekoration. En fremragende unisex dåbskjole, der nemt skifter karakter med diverse dåbstilbehør.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
G-Pr.Rosett-82251

Produktinformation

  • Satin
  • Romantisk
  • Dopklänning
  • Unisex
  • 105 cm
  • Toddler

Specifikke referencer

  • 7340206234025
  • 9763