Dophätta Tradition White

Top cap Grace-Tradition hvid i vidunderlig hørkvalitet, der passer til alle vores dåbskjoler i hvidt hør. Hætten er et traditionelt dåbstilbehør, der indrammer barnets ansigt og giver det fokus. Den er lige smuk på drenge og piger på deres dåbsdag

7962-1896
Grace of Sweden
319,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: S ( 36-42 cm)
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Finns i lager

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Topkappe i samme fine kvalitet som vores Grace-Tradition hvide kjole. En flæse med en sød blondekant danner en flot ramme om barnets ansigt. Modellen passer til Grace-Tradition hvid, Grace-Philip, Grace-Philip Brocade, Grace-Vilmer og Grace-William.

Dukkehætten er syet i Europas fineste hørkvalitet med en vidunderlig finish og smuk struktur. Modellen er bundet med hvide satinbånd under hagen. Hætten kan også være et godt tilbehør til udendørs barnedåb, som en lille beskyttelse mod sol og vind.

Du kan læse om plejeanvisningerne for linned nederst på siden i bunden af siden under "Plejeanvisninger".

Produktoplysninger
Grace of Sweden
7962-1896

Produktinformation

  • Lin
  • Klassisk
  • Dåbebøsninger
  • Hvid
  • Unisex
  • Infant
    Toddler

Specifikke referencer

  • 7340206212115