Top cap - Grace-Madde i hvid satin

Sød polkaprikket kasket i kridhvid satin med sød flæsekant. Hætten giver dit barn et klassisk dåbslook på dåbsdagen. Grace of Sweden syr hætten efter din bestilling i vores eget atelier i Sverige. Dåbshætten fuldender dit dåbsoutfit og giver dit barns ansigt en smuk ramme.

7994-1912
Grace of Sweden
389,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: M (43-46 cm)
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Smuk dope cap, der passer til Grace-Vickan hvid, Grace-Noah, Grace-sanna i hvid og Grace-Estelle hvid.

Fuldt foret hue i hvid satin med en sød blondekant, der giver ansigtet en smuk ramme. Dåbshætten fås i tre størrelser. Dåbshætten er et klassisk dåbstilbehør, der giver dåbsbarnet en flot ramme på sin særlige dag.

Vi anbefaler kemisk rensning eller en let håndvask, stryges på satin. Hætten er håndlavet og fremstillet i Grace's eget atelier i Sverige.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
7994-1912

Produktinformation

  • Satin
  • Klassisk
  • Dåbebøsninger
  • Hvid
  • Unisex

Specifikke referencer

  • 7340206235138