dopkostym i siden för pojkar
  • dopkostym i siden för pojkar
  • pojke i lyxig Prinskostym för dop
  • dopkostym i siden från grace of sweden
  • dopkostym i siden svensk design
  • siden till exklusiva dopkläder
  • Prinskostym i 1600-tals stil för pojkar
  • exklusiv dopdräkt för pojkar
  • kläder högtidliga tillfällen för pojkar
  • handsydd Prinskostym i siden
  • dop sko i duvblått silke

  Prinsens kostume Grace-Nicolas

  3.995,00 kr

  Vores smukke prinsessekostume Nicolas er håndlavet i den ægte ånd af haute couture. Kostumet er skåret i historisk 17. århundrede i ægte thailandsk silke. Det kongelige farveskema fremhæver detaljerne og giver din søn et ægte prinsesudseende!

  Størrelsesguide

  dopkostym i siden för pojkar

  Prinsens kostume Grace-Nicolas

  3.995,00 kr
  Størrelse :
  Prince jakke er inkluderet i købet, vælg buksevalg her: :
  Sidesko :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sys inom 14 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vores fantastiske prins Nicolas-kostume er en autentisk kopi af et originalt kostume fra det 17. århundrede. Med det historisk smukke snit og den behagelige pasform. De puffede bukser har de karakteristiske snit, der viser den dueblå silke i slidserne, og ærmerne er smukt formet og giver en behagelig pasform. Jakkens former er fremhævet med dueblå paspolering i alle de smukke snit, og den har en fin kant og en lille krave med nitter.

  Kostumet er syet i ægte thailandsk silke i sølvgrå med dueblå detaljer i et virkelig kongeligt farveskema, der vil fortryller din søn til en rigtig lille prins! Kostumet er unikt håndlavet og syet i vores eget atelier i Sverige og er så tæt på baby haute coture, som du kan komme. Prinsjakken er inkluderet i prisen, og du kan selv vælge, hvilken buksestil du vil have. Kostumet er fuldt foret med bomuld og lukkes med trykknapper.

  Puffbukserne i 1600-tallets stil eller en almindelig almindelig buks ( vi har ikke et billede af en almindelig buks endnu, men modellen er den samme som drengen i "Emil-kostumet" for enden af rækken). Puffbukserne passer fint til både bare ben eller strømpebukser til den.

  Du kan også købe en lille håndsyet sko i matchende silkestof til at gå sammen med den. Den er også håndsyet i vores eget atelier.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Prinsens kostume Grace-Edgar

  Vores Grace-Edgar prinsessekostume er skåret i den originale stil fra det 17. århundrede. Både jakken og bukserne er med deres silkestoffer i royale toner så tæt på "baby haute coture", som man kan komme! Prinsessekostumet er et unikt håndværk, der er lavet i vores eget atelier i Sverige. Grace of Sweden gør dine drømme til virkelighed

  Du finder en liste over størrelser i slutningen af galleriet.

  Størrelsesguide

  3.995,00 kr Pris

  Sidenskor

  Søde små sidekager, der hører til vores prins-kostume. Skoene er håndlavede og foret med bomuld. De bliver syet i Grace of Sweden's atelier efter din bestilling.

  Skostørrelse 18-19, 11,5 cm fra tå til hæl

  Skostørrelse 20-21, 12,5 cm fra tå til hæl

  Skostørrelse 22-23, 13,5 cm fra tå til hæl

  441,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: