• Dopskor till flickor
  • Dopskor till knubbig bäbis
  • rosa Dopskor för flicka
  • Dopskor i Ballerinamodell
  • Dopskoi satin
  • handsydda Dopskor
  • Dopskor i vitt blankt tyg
  • Dopskor i Ballerinamodell
  • Dopskor till sommardopet
  • Dopskor önskas av melody

  Ballerina sko

  349,00 DKK

  Søde ballerinasko bundet med et smukt organza-bånd. Skoene fås i samme materiale som din kjole. Alternativt i hvid eller cremefarvet satin eller hvidt eller råhvidt linned. Dåbsskoen bliver syet i hånden i vores eget atelier i Sverige efter dine ønsker.

  Hvis du ønsker et navn broderet under din sko, kan du købe det under broderi til dåbskjole. Nederst på denne side finder du et hurtigt link

  Skostørrelse 18-19, 11,5 cm fra tå til hæl

  Skostørrelse 20-21, 12,5 cm fra tå til hæl

  Skostørrelse 22-23, 13,5 cm fra tå til hæl

  Ballerina sko

  349,00 DKK
  vælg tekstiler :
  Skostørrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sys inom 5 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Ballerinastil sko med lange remme, der er bundet rundt om anklen med et tyndt organzabånd. Skoene er håndlavet i Grace of Sweden's eget atelier. Dåbsskoene fås i flere farver i hør eller satin.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Broderi til dåbskjole

  Først udfylder du dine personlige valg og trykker på knappen Gem, og derefter udfylder du dit valgte beløb længere nede for at betale for dine specifikke valg

  Se mulighederne for placering i fotogalleriet under hovedbilledet: placering i midten, placering til højre og placering til venstre er vist med en infografik.

  Kjoler med fuldt billede har følgende placering af broderi:

  Nr. 1. Til venstre = Melvin nr. 2. Saga = midten nr. 3. Edvin = højre

  Dåbsbroderi gør din dåbskjole unik og personlig. Dit dåbsbroderi vil være et smukt minde for fremtidige generationer og en smuk hilsen fra dit barns dåbsdag ... Vi har mange trådfarver, der passer til det dåbstilbehør, du kan dekorere din kjole med. Hvis du ønsker at brodere dine søskendes navne nu eller i fremtiden på din dåbskjole, kan du købe det under broderi på søskende.

  Her kan du finde vores galleri af dåbsbroderi på Pinterest, hvor du kan finde masser af inspiration og variationer til dine valg af broderier.

  Du kan finde flere oplysninger længere nede på siden.

  Hvis du har et problem med, at din vare bliver duplikeret ved kassen, bedes du kontakte os, så løser vi det. Hvis du køber flere produkter med personlig tilpasning, kan det være lidt besværligt i øjeblikket.

  239,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: