Farverige børn og baby tøj

Her finder du et udvalg af vores eget designede børnetøj med prioritet i farve og stil. Vi sælger også andre mærker, der passer godt under disse kriterier. Vi vælger altid designere, der arbejder miljøvenligt og opretholder høj kvalitet. Vi håber, at du vil nyde vores farverige række fantasifulde designs til børn .

Farverige børn og baby tøj

3 products.

Viser 1-3 af 3 element(er)
Grid
List

Børnerygsæk med dejlig frø

Fantastisk rygsæk i turkis velour, med en dejlig frø med dinglende ben

Rygsækken er designet af svenske LipFish, som designer børnetøj og tilbehør i lyse, muntre farver med sjove applikationer til børn.

Højde (ben ikke inkluderet) ca. 30 cm

80 % bomuld, 20 % polyester. Maskinvask 40 grader

109,00 DKK Pris

Festlig børnekappe i hør...

Vidunderlig børnekappe med mange smukke, veludførte detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en flot blomsterranke broderet, som giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en kappe, og når barnet vokser, folder du ærmerne ned, og den bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en størrelse for lille kappe, derfor er den kort i ærmerne.)

1.779,00 DKK Pris

Børnekappe i fuld silke,...

Vidunderlig børnekappe i ternet fuldsilke med engelsk look. Frakken har mange smukke, veludførte detaljer og knapper, der er dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet Chanel-look, og det falder blødt. Bagpå er der et modfolde, der øger modellens bredde og A-linje. Den er fleeceforet og er perfekt til efteråret og foråret, når baby skal være ekstra pænt klædt på.

Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en frakke, og når barnet vokser, foldes ærmerne ned, og den bliver en knælang svajer

1.769,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: