Festkjoler

Grace of Sweden designer også korte fester og dåbskjoler .

Næsten hele vores sortiment er tilgængelig selv i en kort model. Vores festkjoler passer lige så godt til fester og bryllupper som til dåb og navngivningsceremonier. Vi designer altid i smukke unikke materialer af høj kvalitet, som giver ekstra festligt børnetøj . Vi har flere pæne modeller af matroskjoler til baby og barn, som altid er en frisk og stilfuld festkjole til dette barn. Med vores fine tilbehør kan du nemt komponere en helt unik festtaske til dit barn!

Smukke festkjoler til babyen - svensk design og fremstilling

Festkjoler

11 products.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Grid
List

Kort festkjole i satin

Flot festkjole lavet af cremefarvet satin i silke-look med en blød smuk taske. Et eksklusivt blonder klæder livet og slutter med en sød blondekant. Matchende hatte kan købes. Følelsen kan også broderes.

Størrelsesguide

462,00 DKK Pris

Ballerina tylkjole

Sød ballerina tylkjole til festlige lejligheder. Tylskørtet har lidt glitter, og livet er i silke alto. satin afhængigt af farvevalg. Kjolen fås i sød-pink, champagne og creme / citrongul toner.

Størrelsesguide

653,00 DKK Pris

Festkjole i linned

Sød festkjole i naturfarvet linned med fine blonderdetaljer i off white, de passer fint til godt navngivningsceremoni som andre højtidelige øjeblikke. Kjolen er et veludviklet håndværk fra Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Du kan selv dekorere din kjole ved at vælge et af vores tilbehør, som du finder under dåbstilbehør. Så syr vi den på din kjole.

Størrelsesguide

433,00 DKK Pris

Festkjole i hvidt med...

Sød knælængde festkjole i kridt hvid med blonder og off hvid satin med vidunderlig glans og matchende blonder. Du kan selv vælge, om du vil købe noget tilbehør som broderet bånd, hat eller diadem til din kjole. Kjolen inkluderer en bue med 15 cm lange bånd. Kjolen passer fint til festlige lejligheder såsom navngivning ceremonier osv.

Størrelsesguide

462,00 DKK Pris

Fin kjole med tyllebånd

Smuk off white festkjole til babyen. Nederdelen har en blød taske og en halv mat overflade. Livet har en smuk perleoverflade og slutter med en lysende blonder i broderet tyl. Kjolen fås med og uden en bue.

Størrelsesguide

462,00 DKK Pris

Festkjole med roser og...

Dejlig festkjole med kort ærme og en meget smuk unik rosekant mellem taljen og nederdelen. Livet sys i et stof med et meget smukt silkeudseende. Nederdelen er syet i en lys antik nederdel chiffon. Matchende hatte kan købes. Kjolen på hovedbilledet er i antik.

Størrelsesguide

578,00 DKK Pris

Festkjole til baby i lavendel

Sød festkjole i en syrin-lilla satin med vidunderlig glans og organza kniplinger i hvidt. Du kan selv vælge, om du vil købe noget tilbehør som broderet bånd, hat eller diadem til din kjole. Kjolen inkluderer en bue med 15 cm lange bånd. Kjolen passer fint til festlige lejligheder såsom navngivning ceremonier osv.

Størrelsesguide

744,00 DKK Pris

Festkjole i naturligt...

Babykjole i naturfarvet linned med fine blonderdetaljer i off white. Smuk festkjole til både sommer, fødselsdage og andre højtidelige lejligheder såsom øjeblikkelige navneceremonier og dåb. Kjolen er syet for hånd i vores eget studie i Sverige. Du kan selv dekorere din kjole ved at vælge for eksempel en personlig bue eller navnebroderi.

Størrelsesguide

541,00 DKK Pris

Festkjole i off white

Sød festkjole i linned / bomuld i klassisk svensk model. Kjolen har en gammeldags fornemmelse og mange smukke detaljer. Tipene er lidt lettere end det hvide kjole stof. Kjolen passer fint til alle festlige lejligheder som navngivningsceremonier, efter dåb, fødselsdage osv.

Størrelsesguide

455,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: