Festkjoler

Grace of Sweden designer også korte fester og dåbskjoler .

Næsten hele vores sortiment er tilgængelig selv i en kort model. Vores festkjoler passer lige så godt til fester og bryllupper som til dåb og navngivningsceremonier. Vi designer altid i smukke unikke materialer af høj kvalitet, som giver ekstra festligt børnetøj . Vi har flere pæne modeller af matroskjoler til baby og barn, som altid er en frisk og stilfuld festkjole til dette barn. Med vores fine tilbehør kan du nemt komponere en helt unik festtaske til dit barn!

Smukke festkjoler til babyen - svensk design og fremstilling

Festkjoler

11 products.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Grid
List

Festkjole i linned

Sød festkjole i naturfarvet linned med fine blonderdetaljer i off white, de passer fint til godt navngivningsceremoni som andre højtidelige øjeblikke. Kjolen er et veludviklet håndværk fra Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Du kan selv dekorere din kjole ved at vælge et af vores tilbehør, som du finder under dåbstilbehør. Så syr vi den på din kjole.

Størrelsesguide

433,00 DKK Pris

Festkjole i hvidt med...

Sød knælængde festkjole i kridt hvid med blonder og off hvid satin med vidunderlig glans og matchende blonder. Du kan selv vælge, om du vil købe noget tilbehør som broderet bånd, hat eller diadem til din kjole. Kjolen inkluderer en bue med 15 cm lange bånd. Kjolen passer fint til festlige lejligheder såsom navngivning ceremonier osv.

Størrelsesguide

462,00 DKK Pris

Festkjole i naturligt...

Babykjole i naturfarvet linned med fine blonderdetaljer i off white. Smuk festkjole til både sommer, fødselsdage og andre højtidelige lejligheder såsom øjeblikkelige navneceremonier og dåb. Kjolen er syet for hånd i vores eget studie i Sverige. Du kan selv dekorere din kjole ved at vælge for eksempel en personlig bue eller navnebroderi.

Størrelsesguide

541,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: