• dop

  copy of Pannband med kors och valfri brodyr

  139,00 DKK

  Hovedbeklædningen eller linningen, der bruges i dåben og bindes med en sløjfe på bagsiden. Dåbsbåndet har et enkelt stilrent kors broderet i midterfronten, og du kan vælge, om du vil brodere navnet eller datoen ved siden af. Du vælger farven på bånd og broderitråde. Remmen er 110 cm lang og 25 mm bred.

  copy of Pannband med kors och valfri brodyr

  139,00 DKK
  Valg af farve på bånd: :
  Valg af trådfarve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Broderas inom 5 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Dåbsbåndet med et kors på panden er et dåbstilbehør, der bruges i dåben og bindes om barnets hoved. Båndet har et smukt symbolsk kors broderet i midterfronten og er bundet, så korset er synligt midt i barnets pande og derefter har lange kvaster hængende ned ad ryggen.

  Vi broderer dåbsbåndet, og det er et produkt i Grace of Swedeneget design og er fremstillet i Sverige.

  Remmen er 25 mm bred og ca. 120 cm lang og bundet bag barnets hoved.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Hvid badehætte med valgfri...

  Badcape til ortodoks dåb med kors- og navnebroderi.

  Eller give en hyggelig badekappe væk som en dåbsgave. Du kan f.eks. Brodere barnets navn og gøre det virkelig personligt. Badehåndklædet er hvidt, hyggeligt og blødt til babyen efter badet. En rigtig flot dåbsgave eller fødselsgave til babyen. Du er velkommen til at vælge hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

  239,00 DKK Pris

  Dåbsløjfebånd med...

  Gør som følger: Udfyld først dine personlige valg, og tryk på gem-knappen, udfyld derefter det, du har valgt længere nede for at betale for dine specifikke valg.

  Vores broderede dåbsrosetter giver din dåbskjole en eksklusiv følelse og bliver en smuk hukommelse at gemme. Vi opretter din bue efter dine ønsker. Hvis du vil have en håndlavet skytsengel, skal du købe den. Du kan vælge mellem mange forskellige toner på dit bånd, fra 20 til 44 på dit brede bånd .Vi broderer stil 2 på dope rosetter.Inspirationsbilder finner du här: Bildgalleri

  509,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: