Satin- og blonderhætte

Grace of Sweden designer dejlige satin- og blonderhætte i forskellige modeller. Vi har et smukt udvalg af dåbshætter, som du frit kan matche hvilken model du ønsker til dit barns dåbskjole . Vores dåbstøj fokuserer altid på individet og på valg og mangfoldighed. Vi tror, at du finder det dåbshætte, du leder efter, hvad enten du har en gammel kjole eller køber din dåbskjole fra os.

Satin- og blonderhætte

14 products.

Viser 1-14 af 14 element(er)
Grid
List

Dåpslue i off white...

Sød satinhætte med vidunderlig sød blonder. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en mulighed for dig, der ønsker at tilføje et pænere look til din dåbskjole. Hättan er et håndværk, der er syet i Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Hætten er let at pleje og kan vaskes med hånden. Tilhører dåbskjolen nåde-Livia

333,00 DKK Pris

Dåpslue i blonder med...

Smuk satinhætte med vidunderlig cremefarvet blonder med kongelige kroner som mønster. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at supplere dit dåbstøj med en unik detalje. Hætten er syet og fremstillet i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Tilhører dåbskjolen Grace-Lilja.

362,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: