Grace-Philip i hvidt brokadekostume

Dåbsdragt med vidunderlig broderet vest med jacquardvævet mønster. Dåbsdragten har en flot off white tone og er syet i hør af høj kvalitet. Et fint kostume, der vil give din dreng et rigtig festligt look på hans særlige dag, uanset om det er til dåb, bryllup eller andre højtidelige lejligheder. Kostumet lukkes i ryggen med en skjult lynlås og vest med smukke knapper. (veststof se billede 2)

Hvis du ønsker at købe en dåbskjole fra vores sortiment, skal du tilføje den til din indkøbskurv, så syr vi den på din dåbskjole.

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

kostym12-6356
Grace of Sweden
829,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C.74
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Vidunderlig dåbsdragt til en lille dreng. Velegnet til alle slags festlige lejligheder som bryllupper, fødselsdage m.m. Kostumet er syet i hør og den smukke vest har et brokademønster, der giver en ekstra festlig stemning, den er dekoreret med små og flotte knapper. Kostumet lukkes i ryggen med en skjult lynlås.

Hvis du ønsker det, kan du brodere noget på vesten. Køb dit broderi under fanen broderi til kjoler, og angiv i meddelelsesfeltet i slutningen af dit køb, hvor du ønsker det placeret.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
kostym12-6356

Produktinformation

  • Bomuld / linned
  • Lin
  • Klassisk
  • Fin-kostym
  • Off white
  • Male
  • Infant
    Toddler

Specifikke referencer

  • 7340206224996