baby tæpper

Grace of Sweden designer også søde babytæpper . Den perfekte dåb eller fødselsgave til en nyfødt baby. Med vores broderitjeneste kan du oprette et personlig baby-tæppe, der bliver en smuk gave til din øjensten. Vi har både fleece og velour tæpper, der er foret med bomuldstrik.

baby tæpper

16 products.

Viser 1-16 af 16 element(er)
Grid
List

Babytæppe med blå stjerner...

Hyggeligt tæppe til baby i hvidt med blå stjerner og mulighed for at brodere babyens navn eller en kærlighedsbesked efter eget valg. Vidunderlig dåbsgave eller til barnets fødsel, som vil blive meget værdsat. Hvis du vil give et sæt væk, kan du finde mange flotte personlige dåbsgaver, der passer godt til babytæppet. Tæppet er også broderet med en fræk mus. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

127,84 kr Pris

Hvid badekåbe med valgfrit...

Giv en hyggelig badekappe som dåbsgave, hvor du kan brodere f.eks. barnets navn og gøre den virkelig personlig. Lige værdsat af både forældre og børn. Badehåndklædet er hvidt, behageligt og blødt for barnet efter badet. En rigtig fin dåbs- eller fødselsgave til barnet. Vælg, hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

299,00 kr Pris

Babytæppe med røde stjerner...

Vores hyggelige babytæppe i hvidt med små røde stjerner er en perfekt gave til begge køn. Du kan vælge at brodere dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked. På den måde får du en fin gave til at give ved dit barns fødsel eller dåb. Tæppet vil være en hyggelig ledsager for din lille sovende engel. En rigtig fin dåbs- eller fødselsgave til barnet

127,84 kr Pris

Hvid badehætte med valgfri...

Badcape til ortodoks dåb med kors- og navnebroderi.

Eller give en hyggelig badekappe væk som en dåbsgave. Du kan f.eks. Brodere barnets navn og gøre det virkelig personligt. Badehåndklædet er hvidt, hyggeligt og blødt til babyen efter badet. En rigtig flot dåbsgave eller fødselsgave til babyen. Du er velkommen til at vælge hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

399,00 kr Pris

Turkis babytæppe /...

Skiftemåtte eller tæppe til at lægge på gulvet i turkis med hvidt mønster og røde detaljer. Du kan vælge, om du vil brodere dit barns navn eller en kærlighedsbesked på dit tæppe. Måler 100 x 70 cm.

Forsiden har illustrationer fra børnebøgerne og er illustreret af Charlotte Ramel. Vidunderlig dåbsgave eller til fødslen af en baby, som vil blive meget værdsat. Hvis du ønsker at give et sæt væk, kan du finde mange flotte personlige dåbsgaver, der passer godt til babytæppet, f.eks. en matchende babypude. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

145,00 kr Pris
Söt snuttefilt med nallar Vis her
  • På tilbud!

Sødt tæppe med bamser

Hyggeligt lille tæppe med bamser i lyserød og blå farve. Stor unisex-model med lys lavendel lilla bomuldsforing. Det gør det muligt at kombinere tæppet som et sæt med vores babytæpper i større størrelser. En værdsat gave til barnet, som det kan nusse med.

53,69 kr Pris

Tæppe med kanin og...

Kært tæppe med en sød kanin, der giver barnet tryghed. Du kan vælge at brodere dit barns navn på tæppet. Det gør den til en praktisk og fin babygave eller en fødselsgave til din yndlingsbaby. Vi har flere matchende tæpper og sutter og mere, hvis du ønsker at give et lille sæt

162,89 kr Pris
Gosefilt med napphållare och namnbroderi Vis her
  • På tilbud!

Tæppe til leg og hygge med...

Giv en dejlig dåbsgave, hvor du f.eks. kan brodere dit barns navn på tæppet. Barnet får et nuttet og legesygt tæppe at udforske med. Dejligt for små hænder at lege med, og med navnebroderi bliver det lettere at holde styr på barnets aktiviteter. Goose-tæppet fås i blå og lyserød.

137,75 kr Pris
Kært tæppe med sød bamse Vis her
  • På tilbud!
  • -20%

Kært tæppe med sød bamse

Sødt tæppe fra Bukowski Design. Tæppet fås i to farver, babyblå eller babyrosa. En værdsat dåbs- eller fødselsgave. Hvis du ønsker at få et navn broderet på dit tæppe, kan du tilføje det her.

114,96 krNormalpris 143,70 kr Pris
Babytæppe og cd med babysange Vis her
  • På tilbud!

Babytæppe og cd med babysange

Hyggeligt babytæppe i hvidt med lyse stjerner og en cd med nøje udvalgte babysange fra børnebøgerne. Hvis du ønsker at brodere noget på dit tæppe, er det helt fint. Cool enkelt tæppe i bomuld. En rigtig fin dåbsgave eller fødselsdagsgave til baby, der passer fint sammen med mange af vores andre dåbsgaver. Det røde tæppe viser, hvordan broderi kan se ud

147,66 kr Pris

Badekåbe med kors til...

Badcape for eksempel ortodokse dåbsceremonier. Vi broderer korset i den tone, du ønsker. Med vores hyggelige badekåbe vil vi gerne hjælpe med at gøre dit barns barnedåb præcis som du drømte om med det rigtige tilbehør

Vælg den ønskede farve på korset nedenfor.

292,35 kr Pris
Ljusblå Babyfilt med prickar Vis her
  • På tilbud!

Babytæppe med prikker

Hyggeligt babytæppe i fleece med prikker. Fås i tre farver: lyserød/lilla, lyseblå og sort. Babytæppet er foret med bomuldsfoer. Måler 70x70 cm. Tæppet leveres med et festligt silkebånd og er klar til at give som dåbsgave eller fødselsgave.

126,49 kr Pris
Dopgåva Rosa Babyfilt med prickar Vis her
  • På tilbud!

Lyserødt babytæppe med prikker

Hyggeligt babytæppe i fleece med prikker. Fås i tre farver: lyserød/lilla, lyseblå og sort. Babytæppet er foret med bomuldsfoer. Måler 70x70 cm. Tæppet leveres med et festligt silkebånd og er klar til at give som dåbsgave eller fødselsgave.

126,49 kr Pris
Unisex Babyfilt med nallebjörnar Vis her
  • På tilbud!

Babytæppe med bamser

Sødt babytæppe med bamser i pastelfarvede nuancer. Fin gave til barnedåb eller fødselsdag. Tæppet er i fleece og foret med bomuld. Størrelsen på babytæppet er 80X80 cm.

Kun med lyserødt foer tilbage, den blå version er udsolgt.

Tæppet leveres med en matchende sløjfe, hvilket gør det festligt at give det væk.

126,49 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: