Babysengesæt med kærlighedsbesked

Hos Grace of Sweden finder du unikke senge i høj kvalitet, som du kan brodere en personlig kærlighedsbudskab. Tex: "Her sover bedstemors hjerte" "Love of My Life" eller barnets navn og fødselsdato. Sengesættet bliver en værdsat dåbsgave eller fødselsdagsgave til babyen. Fås både til barneseng og klapvogn . Grace of Sweden designer sit eget strøelse til babyens vugge , vogn eller krybbe i højeste kvalitet og omhyggeligt og detaljeret håndværk. Vi syr vores senge i ÖkoTex- mærkede stoffer. Hvis du ønsker det, kan du vælge, hvad du vil brodere på babyens dynebetræk , et navn, fødselsår eller kærlighedsbesked. Så det vil være en smuk og værdsat dåbsgave eller fødselsgave .

Babysengesæt med kærlighedsbesked

10 products.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Grid
List

Sengestel til barneseng og...

Giv et dejligt sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave til din baby. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik. F.eks. dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige farver.

395,40 kr Pris

Sæt med vugge og...

Giv et dejligt sengesæt med et personligt broderi som gave til en dobbeltperson. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og den vil formidle, hvor meget kærlighed og omsorg du lægger i din gave. Broder dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked på dynebetrækket. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sengesættet fås i tre forskellige farvetoner.

363,09 kr Pris

Sengetøj til vugge og...

Giv et klassisk unisex-sengesæt med et personligt broderi til dit barns hjerte som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine specifikationer, så din gave bliver helt personlig og unik. F.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige smukke farver.

395,40 kr Pris

Sengetøj til barneseng med...

Giv et smukt unisex-sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og du kan f.eks. brodere barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet passer til en barneseng eller krybbe og er fremstillet af 100% OekoTex-mærket bomuld fra Summerville. Sættet har et klassisk ternet mønster og fås i tre forskellige smukke farver.

593,60 kr Pris

Sengesæt med valgfrit...

Giv et klassisk ternet sengesæt med smukke detaljer til en barneseng eller barneseng til barnedåb eller fødselsdag. Vi broderer efter dine ønsker, f.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Det gør din gave til baby helt unik. Det er en lige så sjov og nyttig gave at modtage som at give væk. Sættet er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige farvetoner.

545,09 kr Pris
Baby bäddset med valfritt broderi Vis her
  • På tilbud!

Babysengesæt med valgfrit...

Sæt til barneseng eller vugge fra Grace of Sweden's samling af unikke babygaver. Vi syr dit sengesæt i vores eget atelier i Sverige og broderer det efter dine ønsker. F.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Vi syr vores sengetøj i OekoTex-mærkede stoffer med stor omhu. Dynebetrækket har en smuk kant med franske liljer og en flot paspolering. Vi vil gerne hjælpe dig med at give en unik gave.

345,86 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden Vis her
  • På tilbud!

Smukt babysengesæt fra...

Smukt sengesæt til baby, hvor du selv kan vælge, om du vil brodere en kærlighedsbesked eller barnets navn. Ligeledes værdsat som en gave til fødsler og barnedåb. Størrelsen passer til vuggen og barnevognen og fås i blå og lyserød. Sengetøjet er syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. De er godt lavet med mange smukke detaljer, f.eks. det smukke liljemønstrede stof med matchende paspose. Stofferne er OekoTex-certificerede.

345,86 kr Pris
Bäddset från Grace of Sweden med valfritt broderi Vis her
  • På tilbud!

Grace of Swedens sengesæt...

Vores sengesæt i svensk landstil er håndlavet med mange smukke detaljer. Sættet fås kun i fem eksemplarer, og med broderi kan du skabe en unik gave til en baby. Du kan frit vælge dit broderi, om du vil brodere et kærlighedsbudskab eller f.eks. barnets navn og fødselsår. En lige så sjov og nyttig gave til at modtage som til at give væk. Vuggestuen er syet i OekoTex-mærket stof

341,25 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden Vis her
  • På tilbud!

Pink studio syet sengesæt...

Smukt sengesæt til baby, hvor du selv kan vælge, om du vil brodere en kærlighedsbesked eller barnets navn. Vuggestuen er fra Grace of Sweden's egen samling af håndlavede babytæpper. Den findes kun i tre eksemplarer. En meget veludført dåbsgave med mange smukke detaljer i landlig stil. Stoffet har en smuk duerød tone med blomsterkanter og en matchende paspose. Stofferne er OekoTex-certificerede.

341,25 kr Pris
Sängkläder för spjälsäng med eget val av broderi Vis her
  • På tilbud!

Studio lavet unisex...

Giv et smukt unisex-sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og du kan f.eks. brodere barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til vugge eller barnevogn og er fremstillet af OekoTex-certificeret bomuld

341,25 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: