Broderitjenester

Vi broderer din kjole, diadem, tæppe etc. efter dine ønsker. Hvilket giver dig mulighed for at skabe en helt unik dåbskjole eller gave baseret på vores sortiment. Har du din egen dåbskjole du ønsker broderet, finder du information om den nederst på kjolebroderisiden. Her kan du se vores broderitjenester til dåbstøj og broderi til dåbsgaver . Der kan du foretage dine personlige valg og gennemføre dit køb.

Fortrydelsesret, ombytning, reklamation og returnering

Normal fortrydelsesret er i henhold til fjernhandelsloven 14 dage fra din vare ankom. Alle former for fortrydelsesret forudsætter, at varen ikke er brugt, og at den returneres i ubeskadiget stand med alle tags intakte og ubrudte. Vi refunderer købsprisen for produktet.

Normalt gælder der ingen returret på specialbestilte varer. Vi tilbyder stadig 3 dages åbent køb på specialbestilte varer, der er fremstillet/modificeret efter dine ønsker. I denne tid har du retur-/ombytningsret. For specialbestilte og broderede produkter refunderes 50% af ordreværdien ved udnyttelse af fortrydelsesretten( Gælder dog ikke sløjfebroderi). Dette er for at dække restaureringsomkostninger. Omkostninger til returforsendelse betales af kunden.

Vilkår for broderiservice af kundeejede produkter

Har du din egen kjole og kun ønsker at købe broderi, fungerer det godt, hvis kjolen ikke er særlig gammel og skrøbelig. Der er altid risiko for, at der sker et uheld med en broderimaskine, der kan for eksempel komme et oliestænk eller maskinen sætter sig fast og laver et hul. Med vores egne kjoler er det ikke noget problem. Men hvis det skulle ske med din kjole, så den ikke kan genoprettes, erstatter vi dig med en valgfri model af vores kjoler i serien Tradition, Madde eller Philip. Bestil dit broderi her og send os din kjole.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: