Levering og retur

fragt

PostNord / DHL Pris: 35 kr
Gratis forsendelse er gyldig ved køb over 3000 SEK.


Levering

Pakkene er godt pakket og er sikre for skader. Din forsendelse er oftest leveret med PostNord eller DHL. Vi vælger den forsendelse, der bedst passer til dine købte varer. Normal leveringstid er 2-3 arbejdsdage i Sverige. Du får besked via sms eller e-mail om, at varerne er leveret til transportøren.

Fortrydelsesret - udveksling og retur

Regelmæssig tilbagetrækningsret finder sted i henhold til loven om afstandshandel 14 dage fra din ankomst. Alle former for fortrydelsesret kræver , at produktet ikke bruges, og at det returneres i uskadet stand med alle tags intakte og ubrudte. Vi refunderer værdien af produktet.

Normalt gælder ingen ret til retur for specielt bestilte / fremstillede varer. Vi tilbyder stadig 3 dages åbent køb på specielt bestilte varer, der er fremstillet / ændret efter dine ønsker. Du har ret / udvekslingsrettigheder i løbet af dette tidsrum. For specielt bestilte og broderede produkter refunderes 50% af ordreværdien, når angreretten udøves. Dette er til at dække genopretningsomkostninger. Returforsendelsesomkostninger betales af kunden.


Produktfejl og klager

Hvis varen returneres, fordi der er noget galt med produktet, skal du kontakte os, så snart du opdager fejlen og returnerer den straks. Fortæl os, hvis du vil have en ny vare eller pengene tilbage. Kreditering sker via Klarna. Alle returnerede varer skal være ubrugte, i enhver original emballage og med originale mærker / mærker i original stand og ubrudt til godkendelse. Hvis der er en fejl i det produkt, du har købt, bedes du kontakte os via vores kontaktside eller e-mail: Sales@graceofsweden.com

Registrering

Alle former for retur skal forregistreres online hos os, før det sendes. Du kan gøre din registrering ved at logge ind på din konto eller oprette en konto med den samme e-mail, som du brugte ved bestilling. Find din ordre under "Mine ordrer" og klik på den. Rul ned, og du vil se returneringsmeddelelsen. Du vælger og indstiller numre og indtaster om nødvendigt. kommenter, hvis du vil udveksle, annoncere eller vende tilbage. Fuldfør meddelelsen. Når du har gjort det, venter du på returneringsgodkendelse, og når e-mailen er ankommet, udskriver du retursedlen på din konto og lægger den i forsendelsen.

Retur, udveksling og klager sendes til:

Designcompaniet AB / Grace of Sweden

til: Kristina Olofsson

Lillro 111

855 91 Sundsvall

.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: