Om os - Grace of Sweden

Vores mål er at skabe en eksklusiv og moderne samling af bryllupstøj til det smukkeste i dit liv, dine børn!

Den unikke og individuelle karakter af alt hvad vi gør, ligesom ethvert nyfødt barn er helt unikt. Ved at tilbyde mange forskellige tilbehør og broderimuligheder kan vores kunder hjælpe med at skabe deres eget specielle feriekostume. Hver dag er vi forbløffet over, hvor fantastiske og personaliserede tøj vores kunder komponerer.

Vores ønske er at hjælpe med at gøre din ferie til en speciel og smuk hukommelse i dit liv. Vi har en stærk tro på, at mennesker har et behov for at byde et barn velkommen til verden, og at det bygger et sikkerhedsnet af kærlighed omkring barnet!

Tina Olofsson, Designer

Kære besøgende!

Du står over for en af ​​de mest mindeværdige dage i dit liv. Vi vil hjælpe dig med at gøre oplevelsen lige så speciel som du har drømt. Med vores eksklusive og individuelt skræddersyede bryllupstøj håber vi at gøre din dag mindeværdig for hele familien. De kjoler, vi skaber hos Grace of Sweden, er tilpasset med stor omhu til dine ønsker og dit barn.

Vi arbejder altid med den højeste kvalitet på alle niveauer - fra design og pasform til valg af stof. Vi vælger vores leverandører med stor omhu. Vi køber brokader og tilbehør fra kvalitetsselskaber i London og Istanbul, vi køber Europas fineste linned i Tyskland. Vores smukke blonder kommer fra en af ​​Europas største producenter, som har et sortiment på 1500 blonder, og hvor vi også får vores eget blonder lavet.

Vi tilbyder mange tilbehør i dit eget design og en broderitjeneste, der giver dig muligheden for at komponere dit eget unikke bryllupsdragt.

Grace of Sweden tilbyder dig personlig service - og et personlig produkt.

Så det hele startede ...

Allerede i en alder af 5-6 opdagede jeg min kreative ånd. Jeg var aldrig særlig god til at spille, men i stedet ville jeg normalt skabe. Allerede i børnehaven blev jeg fascineret af mønstre og materialer og udstyret med tekstilbånd og noget stof jeg begyndte at skabe tøj til mine dukker. At smage mig ud i bedstemors smukke gamle kuglekjoler og smykker var også en favorit beskæftigelse, og allerede omkring tiårsalderen vidste jeg med sikkerhed, at jeg ville oprette tøj.

Skoletid

I mine teenagere begynder jeg alvorligt at designe og sy mit eget tøj. Da det var tid til valget af gymnasium, var der aldrig noget valg. I 1986 startede jeg på æstetisk praktisk gymnasium i Sundsvall. I 1988 flyttede jeg til Stockholm og startede på Anders Beckmans School of Design, hvor jeg læste en kombination af undervisning i tøj og sy til tøj.

At få et job som kostumedesigner

Efter uddannelsen i 1990 flyttede jeg hjem til Sundsvall og arrangerede et modeshow på Sundsvalls plads, hvor jeg viste min afgangskollektion. For at støtte mig selv begyndte jeg at arbejde i adskillige stof- og sy-tilbehørsbutikker. Tiden i butikken gav for lidt ilt til min kreativitet, så i 1993 trådte jeg ind i Theater Västernorrland og lykkedes med kunstværket at få mig en praktikplads.

Kostume Master

I 1998 blev jeg tilbudt en erstatning som dragtmester. Samme år får teatret til opgave at sy kostumer til dansensemblet Norrdans. Dette åbnede nye muligheder for mig, både hvad angår arbejde og med hensyn til muligheder for at møde inspirerende designere fra hele verden. En af disse var den kendte tøjdesigner og AD for Vouge NY Patrick Kinmonth, som jeg senere ville få æren af ​​at arbejde sammen med til danseshowet "Midt i nu hvor".

Kærlighed og familie

Selv på det private fly var der glæder, da jeg mødte mit livs kærlighed en december aften. Han har drevet sit eget firma til import og design i 25 år og var som mig en kunsters sjæl. Med de faktiske forhold i hånden var det derfor ikke underligt, at det netop var hans smukke digte og vores fælles passion for roser, der først fik min interesse.

Start din egen

I 2008 gennemgik teatret igen en ændring, og jeg fik besked om afslutning. Med en familie til støtte, begyndte jeg at overveje banerne for at starte mit eget brand. Jeg ville finde noget, der kunne kombinere mine faglige færdigheder med familielivet, samtidig med at jeg gav en sikker indkomst for familien. Som en ny mor følte det utroligt underligt at gå ind i babybutikker uden at kunne finde noget dåbstøj, der matchede de individuelle ønsker fra 2000'ernes forældre.

Pyttisen.se

Ved hjælp af min bror, som er en succesrig iværksætter i IT-branchen, oprettede vi webshoppen Pyttisen.se.

Pyttisen.se se var en online butik, der tilbød unik håndlavet dåb og børnetøj. Vi tog navnet fra det tidspunkt, da vi var gravid, da vores datter var netop et arbejdsnavn ”Pyttisen”.

Grace of Sweden

2013 troede vi, at det var på tide at udvikle virksomheden og kontaktede Åkroken Business Incubator, som lod os sætte vores ide i gang. De kunne lide os så meget, at vi blev vedtaget med det samme.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: