Dåbskjole tradition antikke

Vores Grace-Tradition Antique dåbskjole er en enkel dåbskjole med en gammeldags antik følelse. Den er syet i et fint hvidt hørstof med mange fine detaljer. Du kan finde dåbskjolen nedenfor. Blonderne er lidt lysere og står i smuk kontrast til hørstoffet. Dåbskjolen fås med både korte og lange ærmer og kan fås med en lyserød eller lyseblå dåbsrosette inkluderet i prisen, hvis du ønsker en anden rosette, kan du købe den under tilbehør til barnedåb, dåbsbroderi ligeledes.

Hvis du ønsker at købe en anden dåbsrosette fra vores sortiment, skal du tilføje den til din indkøbskurv, så syr vi den på din dåbskjole.

Du kan finde målelister til dit barn og tøjet i fodgalleriet til venstre for hovedbilledet.

12493-73784
Grace of Sweden
829,00 Dkr
Inkl. moms
Størrelse: C. 62
Ærmelængde: Kort ærme
Farvevalg af dåbsløjfe: Babyblå nr. 12
Antal

Størrelsesguide

Brug størrelsesguiden til at lette dit valg.

Brystmålet er den vigtigste måling at vælge størrelsen ud fra.

I billedgalleriet til venstre for hovedbilledet finder du flere guider, herunder vores tøjmålinger. Du finder en separat måtteliste for Dåbsdragter: C. 62-68-74-80-86.

Størrelserne er i en god pasform, hverken for stramme eller for løse. De er ikke beregnet til f.eks. en langærmet trøje eller body under. Hvis du ønsker tøj under, anbefaler vi en undertrøje og strømpebukser.

Hvis dit barn er mellem størrelserne c. 56/62 og c. 68/74, kan du skrive det som en kommentar i meddelelsesfeltet ved afslutningen af dit køb, så tilpasser vi kjolen, så den passer godt. Angiv gerne barnets brystomkreds, vægt, nuværende størrelse og alder der. Hvis der er mere end tre uger til dåben, skriv datoen for brug, så vi kan tilpasse væksten.

størrelsesguide til baby dåbskjoler

Sys inom 3 dagar

  Säkerhetspolicy (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Leveransvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
  Returvillkor (ändra i Kundtrygghetsmodulen)
Beskrivelse

Dåbskjolen er dekoreret med smukke, indgraverede blonder og en bueplisse foran. En let flæse falder fra bærestykket foran, som afsluttes med en paspol. Ved sømmen er der syet stråfolder og en blondekant. Meget velsiddende kortærmet model. Lukkes med en skjult lynlås bagpå.

Hvis du vil have en anden farve eller valgmulighed for en sløjfe, kan du købe den under de separate faner på forsiden, hvor du kan finde mange andre farver og valgmuligheder. Derefter syr vi det på din kjole. Så kryds: Vil foretage et andet valg af dope roset.

Dope cap kan købes under fanen dope caps.

Alle andre billeder af broderier og skytsengle osv. er inspirationsbilleder og kan købes som tilbehør til din dåbskjole.

Hvis du vælger broderi til din kjole, kan du skabe en unik dåbskjole og et smukt minde om dit barns dåbsdag.

Produktoplysninger
Grace of Sweden
12493-73784

Produktinformation

 • Hør
 • Lin
 • Klassisk
 • Dopklänning
 • Antikvit
 • Female
 • 95 cm
 • Infant
  Toddler

Specifikke referencer

 • 7340206200013