Dåbscenter med navnebroderi

Hos Grace of Sweden kan du oprette de fineste, mest personaliserede dukkertgaver . Du kan vælge din favorit til din babys baby og brodere babyens navn f.eks. Så du opretter en dåbsgave, der vil være helt unik og vil blive meget værdsat af børn såvel som forældre på dåbsdagen. Personificerede dåbsgaver bliver et minde om livet, der ofte reddes i årenes løb og formidler den kærlighed og omsorg, som giveren lægger sin gave. Personlige broderede gaver er lige så dejlige at give væk ved børns fødsel og til fødselsdage. Vi har mange matchende produkter, så du kan vælge f.eks. et tæppe, udstoppet dyr og nappholder i samme gavepakning. Vi vælger vores dåb i vores sortiment med stor omhu, vi prioriterer svensk og nordisk design og fremstilling, og miljøbevidste leverandører, vi har også deres eget sortiment af dåb til deres eget design.

Dåbscenter med navnebroderi

24 products.

Viser 1-24 af 24 element(er)
Grid
List

Kæledyr kanin med navnebroderi

Giv en skøn dåbsgave, hvor du kan brodere f.eks. barnets navn i kaninens øre og gøre den virkelig personlig. Lige værdsat af både forældre og børn. Kaninen er 26 store og hvid i farven, hyggelig og blød og kan blive barnets bedste ven. En rigtig fin dåbsgave eller fødselsdagsgave til baby. Kun et eller to korte ord passer til hvert øre.

173,43 kr Pris

Babytæppe med røde stjerner...

Vores hyggelige babytæppe i hvidt med små røde stjerner er en perfekt gave til begge køn. Du kan vælge at brodere dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked. På den måde får du en fin gave til at give ved dit barns fødsel eller dåb. Tæppet vil være en hyggelig ledsager for din lille sovende engel. En rigtig fin dåbs- eller fødselsgave til barnet

127,84 kr Pris

Grå kanin med navnebroderi

Giv en skøn dåbsgave, hvor du kan brodere f.eks. barnets navn i kaninens øre og gøre den virkelig personlig. Lige værdsat af både forældre og børn. Kaninen er 26 store og hvid i farven, hyggelig og blød og kan blive barnets bedste ven. En rigtig fin dåbsgave eller fødselsdagsgave til baby. Kun et eller to korte ord passer til hvert øre.

159,25 kr Pris

Babytæppe med blå stjerner...

Hyggeligt tæppe til baby i hvidt med blå stjerner og mulighed for at brodere babyens navn eller en kærlighedsbesked efter eget valg. Vidunderlig dåbsgave eller til barnets fødsel, som vil blive meget værdsat. Hvis du vil give et sæt væk, kan du finde mange flotte personlige dåbsgaver, der passer godt til babytæppet. Tæppet er også broderet med en fræk mus. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

127,84 kr Pris

Tæppe med kanin og...

Kært tæppe med en sød kanin, der giver barnet tryghed. Du kan vælge at brodere dit barns navn på tæppet. Det gør den til en praktisk og fin babygave eller en fødselsgave til din yndlingsbaby. Vi har flere matchende tæpper og sutter og mere, hvis du ønsker at give et lille sæt

162,89 kr Pris

Sengetøj til vugge og...

Giv et klassisk unisex-sengesæt med et personligt broderi til dit barns hjerte som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine specifikationer, så din gave bliver helt personlig og unik. F.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige smukke farver.

395,40 kr Pris

Hvid badekåbe med valgfrit...

Giv en hyggelig badekappe som dåbsgave, hvor du kan brodere f.eks. barnets navn og gøre den virkelig personlig. Lige værdsat af både forældre og børn. Badehåndklædet er hvidt, behageligt og blødt for barnet efter badet. En rigtig fin dåbs- eller fødselsgave til barnet. Vælg, hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

299,00 kr Pris

Sengestel til barneseng og...

Giv et dejligt sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave til din baby. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik. F.eks. dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige farver.

395,40 kr Pris

Sengesæt med valgfrit...

Giv et klassisk ternet sengesæt med smukke detaljer til en barneseng eller barneseng til barnedåb eller fødselsdag. Vi broderer efter dine ønsker, f.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Det gør din gave til baby helt unik. Det er en lige så sjov og nyttig gave at modtage som at give væk. Sættet er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sættet fås i tre forskellige farvetoner.

545,09 kr Pris

Sengetøj til barneseng med...

Giv et smukt unisex-sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og du kan f.eks. brodere barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet passer til en barneseng eller krybbe og er fremstillet af 100% OekoTex-mærket bomuld fra Summerville. Sættet har et klassisk ternet mønster og fås i tre forskellige smukke farver.

593,60 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden Vis her
  • På tilbud!

Smukt babysengesæt fra...

Smukt sengesæt til baby, hvor du selv kan vælge, om du vil brodere en kærlighedsbesked eller barnets navn. Ligeledes værdsat som en gave til fødsler og barnedåb. Størrelsen passer til vuggen og barnevognen og fås i blå og lyserød. Sengetøjet er syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. De er godt lavet med mange smukke detaljer, f.eks. det smukke liljemønstrede stof med matchende paspose. Stofferne er OekoTex-certificerede.

345,86 kr Pris

Sæt med vugge og...

Giv et dejligt sengesæt med et personligt broderi som gave til en dobbeltperson. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og den vil formidle, hvor meget kærlighed og omsorg du lægger i din gave. Broder dit barns navn eller en lille kærlighedsbesked på dynebetrækket. Sengesættet er egnet til barnevogn eller vugge og er fremstillet af 100 % økologisk bomuld fra Summerville. Sengesættet fås i tre forskellige farvetoner.

363,09 kr Pris
Baby bäddset med valfritt broderi Vis her
  • På tilbud!

Babysengesæt med valgfrit...

Sæt til barneseng eller vugge fra Grace of Sweden's samling af unikke babygaver. Vi syr dit sengesæt i vores eget atelier i Sverige og broderer det efter dine ønsker. F.eks. barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Vi syr vores sengetøj i OekoTex-mærkede stoffer med stor omhu. Dynebetrækket har en smuk kant med franske liljer og en flot paspolering. Vi vil gerne hjælpe dig med at give en unik gave.

345,86 kr Pris
Kært tæppe med sød bamse Vis her
  • På tilbud!
  • -20%

Kært tæppe med sød bamse

Sødt tæppe fra Bukowski Design. Tæppet fås i to farver, babyblå eller babyrosa. En værdsat dåbs- eller fødselsgave. Hvis du ønsker at få et navn broderet på dit tæppe, kan du tilføje det her.

114,96 krNormalpris 143,70 kr Pris
Gosefilt med napphållare och namnbroderi Vis her
  • På tilbud!

Tæppe til leg og hygge med...

Giv en dejlig dåbsgave, hvor du f.eks. kan brodere dit barns navn på tæppet. Barnet får et nuttet og legesygt tæppe at udforske med. Dejligt for små hænder at lege med, og med navnebroderi bliver det lettere at holde styr på barnets aktiviteter. Goose-tæppet fås i blå og lyserød.

137,75 kr Pris
Bäddset från Grace of Sweden med valfritt broderi Vis her
  • På tilbud!

Grace of Swedens sengesæt...

Vores sengesæt i svensk landstil er håndlavet med mange smukke detaljer. Sættet fås kun i fem eksemplarer, og med broderi kan du skabe en unik gave til en baby. Du kan frit vælge dit broderi, om du vil brodere et kærlighedsbudskab eller f.eks. barnets navn og fødselsår. En lige så sjov og nyttig gave til at modtage som til at give væk. Vuggestuen er syet i OekoTex-mærket stof

341,25 kr Pris
Vackert baby bäddset från Grace of Sweden Vis her
  • På tilbud!

Pink studio syet sengesæt...

Smukt sengesæt til baby, hvor du selv kan vælge, om du vil brodere en kærlighedsbesked eller barnets navn. Vuggestuen er fra Grace of Sweden's egen samling af håndlavede babytæpper. Den findes kun i tre eksemplarer. En meget veludført dåbsgave med mange smukke detaljer i landlig stil. Stoffet har en smuk duerød tone med blomsterkanter og en matchende paspose. Stofferne er OekoTex-certificerede.

341,25 kr Pris
Sängkläder för spjälsäng med eget val av broderi Vis her
  • På tilbud!

Studio lavet unisex...

Giv et smukt unisex-sengesæt med et personligt broderi som en dobbeltgave. Vi broderer efter dine ønsker, så din gave bliver helt personlig og unik, og du kan f.eks. brodere barnets navn eller en lille kærlighedsbesked. Sengesættet er egnet til vugge eller barnevogn og er fremstillet af OekoTex-certificeret bomuld

341,25 kr Pris

Julestrømpe med navnebroderi

Julestrømpe med smukke stoffer og detaljer.

Du kan selv vælge broderiet på din strømpe, og den vil være en fin julegave eller gave ved dåb og fødsel.

Julestrømperne er håndsyet i vores atelier i Sverige.

542,50 kr Pris

Julestrømpe med broderi...

Julestrømpe i rødt med guldprikker og detaljer i andre stoffer og veludførte detaljer.

Du kan selv vælge det ønskede broderi på din strømpe, og den vil være en fin julegave eller gave til barnedåb og fødsler. En gave, der vil følge barnet gennem årene, eller en dejlig overraskelse til mor og far, forældre eller venner.

Julestrømperne er syet i hånden i vores atelier i Sverige.

542,50 kr Pris

Lille udstoppet dyr kanin...

Giv vores søde kanin væk til din yndlingsbaby. Du kan f.eks. vælge at brodere dit barns navn i kaninens øre og skabe en helt unik gave. Kaninen er lys beige og har en matchende sløjfe. En rigtig fin dåbsgave eller fødselsgave, som er rigtig sjov at give væk og beholde. Kaninen er 23 cm høj.

Der passer kun ét ord med 4-5 bogstaver pr. øre på denne søde lille kanin.

197,21 kr Pris

Turkis babytæppe /...

Skiftemåtte eller tæppe til at lægge på gulvet i turkis med hvidt mønster og røde detaljer. Du kan vælge, om du vil brodere dit barns navn eller en kærlighedsbesked på dit tæppe. Måler 100 x 70 cm.

Forsiden har illustrationer fra børnebøgerne og er illustreret af Charlotte Ramel. Vidunderlig dåbsgave eller til fødslen af en baby, som vil blive meget værdsat. Hvis du ønsker at give et sæt væk, kan du finde mange flotte personlige dåbsgaver, der passer godt til babytæppet, f.eks. en matchende babypude. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

145,00 kr Pris

Hvid badehætte med valgfri...

Badcape til ortodoks dåb med kors- og navnebroderi.

Eller give en hyggelig badekappe væk som en dåbsgave. Du kan f.eks. Brodere barnets navn og gøre det virkelig personligt. Badehåndklædet er hvidt, hyggeligt og blødt til babyen efter badet. En rigtig flot dåbsgave eller fødselsgave til babyen. Du er velkommen til at vælge hvad du vil brodere, et navn eller en kærlighedsbesked som på billedet.

399,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: