Dåpsluer

Grace of Sweden designer smukke, unikke Dåpsluer til din dåbskjole . Vi har en bred vifte af hatte i mange forskellige stilarter og materialer, alt fra linned, bomuld, silke og blonder. Uanset om du vil købe en dåpslue til en af vores kjoler eller til en kjole, du allerede har, tror vi, vi har en dåpslue til dig. Vores kollektion er varieret og indeholder alt fra moderne, romantiske til gammeldags modeller. Vi fremstiller de fleste modeller manuelt i vores eget studie i Sverige.

Dåpsluer

29 products.

Viser 1-29 af 29 element(er)
Grid
List

Dophätta i off white spetstyg

Söt dophätta i satin med underbar ljuv spets. Hättan matchar alla Grace of Swedens dopklänningsmodeller i off white och cremefärgat tyg. Det är ett alternativ för dig som önskar tillföra en ljuvare look till din dopklädsel. Hättan är ett hantverk som sys på Grace of Swedens egen ateljé i Sverige. Hättan är lättskött och kan tvättas upp för hand. Tillhör dopklänningen grace-Livia

333,00 DKK Pris

Dåpslue i blonder med...

Smuk satinhætte med vidunderlig cremefarvet blonder med kongelige kroner som mønster. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at supplere dit dåbstøj med en unik detalje. Hætten er syet og fremstillet i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Tilhører dåbskjolen Grace-Lilja.

362,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: