Dåpsluer

Grace of Sweden designer smukke, unikke Dåpsluer til din dåbskjole . Vi har en bred vifte af hatte i mange forskellige stilarter og materialer, alt fra linned, bomuld, silke og blonder. Uanset om du vil købe en dåpslue til en af vores kjoler eller til en kjole, du allerede har, tror vi, vi har en dåpslue til dig. Vores kollektion er varieret og indeholder alt fra moderne, romantiske til gammeldags modeller. Vi fremstiller de fleste modeller manuelt i vores eget studie i Sverige.

Dåpsluer

29 products.

Viser 1-29 af 29 element(er)
Grid
List

Dophätta - Gamle minder

Sød kasket i stil med århundredeskiftet. Stoffet er en tynd, hvid bomuldsbatist, der har en smuk stribe og en hjemmestrikket fornemmelse.

Meget pænt og godt lavet med en lille rynke på bagsiden af huen. Den høje hat danner en smuk ramme om dit barns ansigt. Dåbshætten er en klassisk beklædningsgenstand, der fuldender dit barns dåbsoutfit.

Størrelsesguide

350,00 DKK Pris

Hvid dåbshætte med...

Dåbshætte med smuk dekoration med kryds omkring forkant. Dåbshætten er syd i kridthvidt blankt satinstof. Hætten passer lige så godt til drenge og piger og er en klassiker for babyen. Hætten er i svensk design og sys manuelt i Grace of Sveriges studie.

Storleksguide

382,00 DKK Pris

Topkappe i hvidt...

Topcap i smukt hvidt bomuldsstof med broderi. Hætten er fuldt foret og er et fint håndværk fra Grace of Sweden's studio. Hætten er syet på din bestilling, den har mange smukke detaljer som f.eks. en rynket ryg og broderiet flyder smukt over flæsen, der indrammer ansigtet

Størrelsesguide

543,00 DKK Pris

Dop hætte med skærm

Hård dope cap med skærm. Dopehætten kan syes op i samme stof som den valgte kjole for at skabe et matchende dope-sæt. Hætten er i svensk design og syet på Grace of Sweden's eget atelier. Hætten på hovedbilledet er i elfenbensfarvet/cremefarvet satinstof. Hætten har flotte detaljer og en lille paspose på skyggen.

Størrelsesguide

385,00 DKK Pris

Topkappe i hvide blonder

Sød satin top med skønne søde blonder. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvidt og cremefarvet stof. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hætten er nem at vedligeholde og kan vaskes i hånden. Tilhører dåbskjole grace-Livia

403,00 DKK Pris

Topkappe i blonder med...

Smuk satinhætte med smukke cremefarvede blonder med kongelige kroner. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjoler i hvidt og cremefarvet stof. Det er et godt valg for dem, der ønsker at supplere deres dåbstøj med en unik detalje. Hætten er håndsyet og fremstillet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hører til Grace-Lilja dåbskjolen.

438,00 DKK Pris

Off white dope cap i søde...

Sød top i satin med dejlig sød blondekant. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvid/creme. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige efter din bestilling.

Størrelsesguide

455,00 DKK Pris

Dophätta - Sømandshue i hvidt

Unik dope cap i sømandsstil. Meget frisk hue, der passer lige godt til drenge og piger på deres dåbs- eller festdag. Hætten er syet i smuk hvid bomuldssatin med en flot glans og matchende satinbånd. Hætten er håndsyet i vores eget systudio i Sverige. Galleri til inspiration

Du kan finde versionen i hvid med blå striber som et separat produkt i kategorien dope cap.

350,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: