Dåpsluer

Grace of Sweden designer smukke, unikke Dåpsluer til din dåbskjole . Vi har en bred vifte af hatte i mange forskellige stilarter og materialer, alt fra linned, bomuld, silke og blonder. Uanset om du vil købe en dåpslue til en af vores kjoler eller til en kjole, du allerede har, tror vi, vi har en dåpslue til dig. Vores kollektion er varieret og indeholder alt fra moderne, romantiske til gammeldags modeller. Vi fremstiller de fleste modeller manuelt i vores eget studie i Sverige.

Dåpsluer

29 products.

Viser 1-29 af 29 element(er)
Grid
List

Dåpslue i off white...

Sød satinhætte med vidunderlig sød blonder. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en mulighed for dig, der ønsker at tilføje et pænere look til din dåbskjole. Hättan er et håndværk, der er syet i Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Hætten er let at pleje og kan vaskes med hånden. Tilhører dåbskjolen nåde-Livia

333,00 DKK Pris

Dåpslue i blonder med...

Smuk satinhætte med vidunderlig cremefarvet blonder med kongelige kroner som mønster. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at supplere dit dåbstøj med en unik detalje. Hætten er syet og fremstillet i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Tilhører dåbskjolen Grace-Lilja.

362,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: