Dåpsluer

Grace of Sweden designer smukke, unikke Dåpsluer til din dåbskjole . Vi har en bred vifte af hatte i mange forskellige stilarter og materialer, alt fra linned, bomuld, silke og blonder. Uanset om du vil købe en dåpslue til en af vores kjoler eller til en kjole, du allerede har, tror vi, vi har en dåpslue til dig. Vores kollektion er varieret og indeholder alt fra moderne, romantiske til gammeldags modeller. Vi fremstiller de fleste modeller manuelt i vores eget studie i Sverige.

Dåpsluer

35 products.

Viser 1-35 af 35 element(er)
Grid
List

Gammeldags dåbslue med blonder

Dåbslue i blonder efter gammel model fra århundredeskiftet. Dåbshuen har en snøre i nakken, som var almindelig dengang og giver den et vintage look.

Blonden har et lækkert sløjfemønster og fås i råhvid som på billederne og i hvid.

649,00 kr Pris

Dophätta - Gamle minder

Sød kasket i stil med århundredeskiftet. Stoffet er en tynd, hvid bomuldsbatist, der har en smuk stribe og en hjemmestrikket fornemmelse.

Meget pænt og godt lavet med en lille rynke på bagsiden af huen. Den høje hat danner en smuk ramme om dit barns ansigt. Dåbshætten er en klassisk beklædningsgenstand, der fuldender dit barns dåbsoutfit.

Størrelsesguide

454,09 kr Pris

Dåbshue med blonde med sødt...

Blonde dåbslue i gammeldags nostalgisk stil. Fås i to toner, off white som på billederne og i hvid. Dåbshætten er tynd og gennemsigtig med en blød flæsekant rundt om ansigtet.

Dåbshuen er syet i hånden i vores eget studie i Sverige. Dåbshætten passer til de fleste modeller.

649,00 kr Pris

Topkappe i hvide blonder

Sød satin top med skønne søde blonder. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvidt og cremefarvet stof. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hætten er nem at vedligeholde og kan vaskes i hånden. Tilhører dåbskjole grace-Livia

523,25 kr Pris

Hvid dåbshætte med...

Dåbshætte med smuk dekoration med kryds omkring forkant. Dåbshætten er syd i kridthvidt blankt satinstof. Hætten passer lige så godt til drenge og piger og er en klassiker for babyen. Hætten er i svensk design og sys manuelt i Grace of Sveriges studie.

Storleksguide

495,95 kr Pris

Klassisk dåbslue -...

Dåbslue med sød flæsekant og gennemsigtig blonde. Hætten fås i tre toner og er fuldt foret. Kasketten er syet i hånden i vores atelier i Sverige og matcher vores dåbskjole Grace-Viktoria. Kasketten er syet i en lidt stærkere hertuginde med et blankt look.

599,00 kr Pris

Topkappe i hvidt...

Topcap i smukt hvidt bomuldsstof med broderi. Hætten er fuldt foret og er et fint håndværk fra Grace of Sweden's studio. Hætten er syet på din bestilling, den har mange smukke detaljer som f.eks. en rynket ryg og broderiet flyder smukt over flæsen, der indrammer ansigtet

Størrelsesguide

705,25 kr Pris

Dop hætte med skærm

Hård dope cap med skærm. Dopehætten kan syes op i samme stof som den valgte kjole for at skabe et matchende dope-sæt. Hætten er i svensk design og syet på Grace of Sweden's eget atelier. Hætten på hovedbilledet er i elfenbensfarvet/cremefarvet satinstof. Hætten har flotte detaljer og en lille paspose på skyggen.

Størrelsesguide

544,05 kr Pris

Off white dope cap i søde...

Sød top i satin med dejlig sød blondekant. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvid/creme. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige efter din bestilling.

Størrelsesguide

590,59 kr Pris

Dophätta - Sømandshue i hvidt

Unik dope cap i sømandsstil. Meget frisk hue, der passer lige godt til drenge og piger på deres dåbs- eller festdag. Hætten er syet i smuk hvid bomuldssatin med en flot glans og matchende satinbånd. Hætten er håndsyet i vores eget systudio i Sverige. Galleri til inspiration

Du kan finde versionen i hvid med blå striber som et separat produkt i kategorien dope cap.

494,50 kr Pris

Huckle i linned

Gammeldags hør-huckle giver et sødt udtryk til barnets barnedåb. Hucklet har en lille elastik i nakken, der kan bindes til den rigtige pasform, så hucklet sidder behageligt for barnet. Hucklet fås i hvid, råhvid og naturfarvet hør.

449,00 kr Pris

copy of Topkappe i hvide...

Sød satin top med skønne søde blonder. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvidt og cremefarvet stof. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hætten er nem at vedligeholde og kan vaskes i hånden. Tilhører dåbskjole grace-Livia

599,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: