Festkjoler

Grace of Sweden designer også korte fester og dåbskjoler .

Næsten hele vores sortiment er tilgængelig selv i en kort model. Vores festkjoler passer lige så godt til fester og bryllupper som til dåb og navngivningsceremonier. Vi designer altid i smukke unikke materialer af høj kvalitet, som giver ekstra festligt børnetøj . Vi har flere pæne modeller af matroskjoler til baby og barn, som altid er en frisk og stilfuld festkjole til dette barn. Med vores fine tilbehør kan du nemt komponere en helt unik festtaske til dit barn!

Smukke festkjoler til babyen - svensk design og fremstilling

Festkjoler

13 products.

Viser 1-13 af 13 element(er)
Grid
List

Festkjole i naturligt...

Baby kjole i naturligt hør med fine blonde detaljer i naturhvid. Smuk festkjole til midsommer, fødselsdage og andre festlige lejligheder som barnedåb og dåb. Kjolen er syet i hånden i vores eget atelier i Sverige. Du kan selv dekorere din kjole ved at tilføje en personlig sløjfe eller et navnebroderi.

Størrelsesguide

949,00 kr Pris

Festkjole i linned

Sød festkjole i naturligt hør med fine blondedetaljer i off white, de er perfekte til både navngivningsceremonier og andre festlige øjeblikke. Kjolen er et veludført stykke fra Grace of Sweden's eget studio i Sverige. Du kan selv pynte din kjole ved at vælge et af vores tilbehør, som du finder under dåbstilbehør. Derefter syr vi det på din kjole.

Størrelsesguide

949,00 kr Pris

Festkjole i off white

Sød festkjole i hør/bomuld i en klassisk svensk model. Kjolen har en gammeldags følelse og mange smukke detaljer. Blonderne er lidt lysere end den hvide kjole. Kjolen er perfekt til alle formelle lejligheder som f.eks. navngivningsceremonier, efter dåb, fødselsdage osv

Størrelsesguide

949,00 kr Pris

Sømandskjole i kort model...

Vores elskede sømandskjole i kort model til dåb, reception, navngivning og andre festlige lejligheder. Knælang model med marineblåt satinbånd som dekoration.

Kan fint kombineres med hatte, broderier og andet tilbehør finder du herunder på siden.

949,00 kr Pris

Festkjole i hvid med smukke...

Sød knælang festkjole i kridhvid med blonder og off white satin med smuk glans og matchende blonder. Du kan selv vælge, om du vil købe tilbehør som f.eks. broderet bånd, hue eller diadem til din kjole. Ved køb af kjolen medfølger en sløjfe med 15 cm lange bånd. Kjolen er velegnet til formelle lejligheder som f.eks. navngivningsceremonier osv.

Størrelsesguide

949,00 kr Pris

Festkjole til baby i lavendel

Sød festkjole i levender-lilla satin med smuk glans og organza blondeudsmykning i hvid. Du kan selv vælge, om du vil købe tilbehør som f.eks. broderet bånd, hue eller diadem til din kjole. Ved køb af kjolen medfølger en sløjfe med 15 cm lange bånd. Kjolen er velegnet til formelle lejligheder som f.eks. navngivningsceremonier osv.

Størrelsesguide

849,00 kr Pris

Linnedkjole i hvid

Festlig hørkjole i klassisk svensk stil. Vores mest elskede kjole fås også i en kort udgave. Lige så smuk til navngivningsceremonien som til andre festlige lejligheder for dit barn. Kjolen har mange flotte detaljer og er syet i hvidt linned med hvide bomuldsblonder. Kjolen er knælang.

Størrelsesguide

882,70 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: