Finklänning tills dopgästerna kommer
  • Finklänning tills dopgästerna kommer
  • Fina svenska dopkläder
  • dopklädd i svensk design
  • sötaste ungen i sin dopklänning

  Fin kjole med flot blondekant

  849,00 kr

  Festlig babykjole i satinstof med blødt fald og liv i perlemorslys. Overdelen er afsluttet med en eksklusiv blondekant i en smuk hvid nuance. Kjolen kan fås med eller uden sløjfe.

  Størrelsesguide

  Finklänning tills dopgästerna kommer

  Fin kjole med flot blondekant

  849,00 kr
  Ærme :
  Valg af doproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sy inden for 2 dage


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Fin kjole til babyens festlige øjeblikke. Kjolen er syet i halvblank satin med et blødt, smukt fald. Overdelen er i perlemorsatin med en smuk glans og er afsluttet med en smuk blonde i hvidt, der smukt bryder af mellem skørt og overdel. Kjolen lukkes med trykknapper i ryggen. Sløjfen er valgfri, og du kan også købe den ønskede sløjfe fra vores udvalg af prikker, og vi syr den på din kjole, så i samme længde som du kan se på billedet af hørkjolen i naturlærred på første side.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Doproset smal

  Her kan du vælge en smuk dåbsrosette til din dåbskjole. Vi har et bredt udvalg af smukke farvetoner, så du kan sætte dit eget præg på din dåbskjole.

  Du kan også vælge at tilføje en beskyttende engel til din bue i indstillingerne, hvis du ønsker det.

  Dåbsrosetten er forbundet og ca. 75 cm lang. Det er også muligt at købe en ekstra sløjfe i en anden farve og få den leveret løst. I billederne 2 og 3 er der et par muligheder for smalle bånd.

  89,00 kr Pris

  Doprosette-broderi med...

  Bemærk Udfyld først dine personlige valg og tryk på knappen Gem, og udfyld derefter det, du har valgt nedenfor, for at betale for dine valg.

  Vores broderede dåbsrosettebånd vil give dit festlige kostume et eksklusivt præg og vil være et smukt minde, som du kan beholde i fremtiden. Her kan du vælge en kort sløjfe, der passer godt til korte kjoler eller sømandsdragter og festdragter. Vi broderer efter dine ønsker, og du kan vælge mellem mange forskellige toner til din butterfly, fra 20 til 44 i billedgalleriet. Du kan dekorere din dope roset med en beskyttende engel, en rosenroset.

  Bemærk! Hvis du har et problem med, at din vare bliver fordoblet ved kassen, bedes du kontakte os, så løser vi det. Hvis du køber flere produkter med personlig tilpasning, kan det være lidt svært i øjeblikket

  Du kan finde flere råd nedenfor og inspirationsbilleder her: Billedgalleri

  599,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: