Finklänning med tyllspets till dop
  • Finklänning med tyllspets till dop
  • dopfin klänning från grace of sweden
  • unisex doprosett rosa till blå
  • Fin doprosett i turkost och vitt
  • dopfina detaljer
  • dopklätt knubbigt charmtroll

  Fin kjole med tylblonder

  899,00 kr

  Smuk off white festkjole til babyen. Kjolen har et blødt fald og en halvmat finish. Overdelen har et smukt perlemorsmotiv og er afsluttet med en gennemsigtig blonde i broderet tyl. Kjolen kan fås med eller uden sløjfe

  Størrelsesguide

  Finklänning med tyllspets till dop

  Fin kjole med tylblonder

  899,00 kr
  Ærme :
  Valg af doproset :
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sys inom 3 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Fin kjole til festlige stunder. Kjolen har et blødt smukt fald, og livet har en smuk perlehvid glans. Kjolen er dekoreret med en vidunderlig tyl blonde.

  Du kan vælge at købe en hvilken som helst sløjfe fra vores sortiment, og vi syr den på din kjole. Derefter med ca. 20 cm lange tampaer.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Doproset smal

  Her kan du vælge en smuk dåbsrosette til din dåbskjole. Vi har et bredt udvalg af smukke farvetoner, så du kan sætte dit eget præg på din dåbskjole.

  Du kan også vælge at tilføje en beskyttende engel til din bue i indstillingerne, hvis du ønsker det.

  Dåbsrosetten er forbundet og ca. 75 cm lang. Det er også muligt at købe en ekstra sløjfe i en anden farve og få den leveret løst. I billederne 2 og 3 er der et par muligheder for smalle bånd.

  89,00 kr Pris

  Doprosette-broderi med...

  Bemærk Udfyld først dine personlige valg og tryk på knappen Gem, og udfyld derefter det, du har valgt nedenfor, for at betale for dine valg.

  Vores broderede dåbsrosettebånd vil give dit festlige kostume et eksklusivt præg og vil være et smukt minde, som du kan beholde i fremtiden. Her kan du vælge en kort sløjfe, der passer godt til korte kjoler eller sømandsdragter og festdragter. Vi broderer efter dine ønsker, og du kan vælge mellem mange forskellige toner til din butterfly, fra 20 til 44 i billedgalleriet. Du kan dekorere din dope roset med en beskyttende engel, en rosenroset.

  Bemærk! Hvis du har et problem med, at din vare bliver fordoblet ved kassen, bedes du kontakte os, så løser vi det. Hvis du køber flere produkter med personlig tilpasning, kan det være lidt svært i øjeblikket

  Du kan finde flere råd nedenfor og inspirationsbilleder her: Billedgalleri

  599,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: