Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa

  Børnekjole i fuld længde, Chanel-stil med smukke detaljer

  1.633,00 DKK

  Vidunderlige børnekjole i rutet hel side med engelsk look. Kappen har mange smukke velarbejdede detaljer og knapper dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet look i Chanel-stil, og det falder blødt. På bagsiden er en modvægt, der øger bredden og A-linjen for modellen. Det er en fleecefor og er velegnet til efterår og forår, når barnet skal være ekstra flot.

  Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger.

  Doppresent - Festfin barnkappa

  Børnekjole i fuld længde, Chanel-stil med smukke detaljer

  1.633,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Fantastisk smuk sommerfrakke, der også fungerer i foråret og det tidlige efterår. Jakken har en ekstra lang brugstid, da den har meget godt fungeret skæring. Med foldede ærmer kan barnet bære det som en frakke, og en til to størrelser senere og ned foldede ærmer vil det være en knælang swagger. Pigen på billedet har størrelse 98-104, selvom hun virkelig skulle have c 110. Så det er lidt kort i ærmet og længden for hende.

  Stoffet er meget unikt med et håndvævet engelsk look. Et vidunderligt tøj på fuld side, der vekker alles opmærksomhed, når du ønsker, at dit barn skal være ekstra tæt klædt. Frakken fås kun i nogle få eksemplarer og sys efter ordre i vores atelier i Sverige. Kappen har mange fine detaljer med et dybt modstykke i ryggen. Frakken er skåret i lys A-linje og kraven og knapperne er dækket med det samme silkestof, der giver et luksuriøst præg. Det er knappet med tre knapper og nogle skjulte trykknapper.

  Et eksklusivt tøj til opsparing til fremtidige generationer at bære ved festlige lejligheder eller søndagsvandring.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Fin børns frakke i linned...

  Vidunderlig børnefrakke med mange smukke velarbejdede detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en dejlig blomsterkant broderet, hvilket giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en for lille frakke, derfor er det kort i ærmet.)

  1.644,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: