Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa

  Børnekappe i fuld silke, Chanel-stil med smukke detaljer

  1.769,00 DKK

  Vidunderlig børnekappe i ternet fuldsilke med engelsk look. Frakken har mange smukke, veludførte detaljer og knapper, der er dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet Chanel-look, og det falder blødt. Bagpå er der et modfolde, der øger modellens bredde og A-linje. Den er fleeceforet og er perfekt til efteråret og foråret, når baby skal være ekstra pænt klædt på.

  Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en frakke, og når barnet vokser, foldes ærmerne ned, og den bliver en knælang svajer

  Doppresent - Festfin barnkappa

  Børnekappe i fuld silke, Chanel-stil med smukke detaljer

  1.769,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Arkiveret inden for 10 dage


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Fantastisk smuk sommerfrakke, som også fungerer om foråret og det tidlige efterår. Frakken har en ekstra lang levetid, da den har et meget velarbejdet snit. Med ærmerne foldet op kan barnet bære den som en frakke, og en til to størrelser senere ed nedfoldede ærmer bliver den til en knælang svajer. Pigen på billedet er en størrelse 98-104, selv om hun skulle være en c 110. Så den er lidt for kort i ærme og længde til hende.

  Stoffet er meget unikt med et håndvævet engelsk look. En vidunderlig beklædning helt i silke, der tiltrækker alles opmærksomhed, når du ønsker, at dit barn skal være ekstra festklædt. Frakken fås kun i få eksemplarer og syes på bestilling i vores atelier i Sverige. Frakken har mange fine detaljer, med et dybt modfolde i ryggen. Frakken er skåret i en let A-linje, og krave og knapper er dækket af det samme silkestof, hvilket giver den en luksuriøs følelse. Den lukkes med tre knapper og et par skjulte trykknapper.

  En eksklusiv beklædningsgenstand, som du kan gemme til fremtidige generationer, så de kan bære den ved festlige lejligheder eller på søndagsture.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Festlig børnekappe i hør...

  Vidunderlig børnekappe med mange smukke, veludførte detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en flot blomsterranke broderet, som giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en kappe, og når barnet vokser, folder du ærmerne ned, og den bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en størrelse for lille kappe, derfor er den kort i ærmerne.)

  1.779,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: