Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa
  • Doppresent - Festfin barnkappa

  Fin børns frakke i linned med sidedetaljer

  1.644,00 DKK

  Vidunderlig børnefrakke med mange smukke velarbejdede detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en dejlig blomsterkant broderet, hvilket giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en for lille frakke, derfor er det kort i ærmet.)

  Doppresent - Festfin barnkappa

  Fin børns frakke i linned med sidedetaljer

  1.644,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Fantastisk smuk sommerfrakke, der også fungerer i foråret og det tidlige efterår. Jakken har en ekstra lang brugstid, da den har meget godt fungeret skæring. Med foldede ærmer kan barnet bære det som en frakke, og en til to størrelser senere og ned foldede ærmer vil det være en knælang swagger. Pigen på billedet har størrelse 98-104, selvom hun virkelig skulle have c 110. Så det er lidt kort i ærmet og længden for hende.

  Stoffet er meget unikt med en kedelig blomsterkant broderet med det samme garn på hvidt linned. Et vidunderligt tøj, der tiltrækker alles opmærksomhed, når du ønsker, at dit barn skal være ekstra godt klædt. Frakken fås kun i nogle få eksemplarer og sys efter ordre i vores atelier i Sverige. Kappen har mange fine detaljer, den har tre fine folder, der er påpeget og derfra falder en lille rynke langs ryggen. Kappen er skåret i lys A-linje og krave, og knapperne er dækket med lyserød thai silke, hvilket giver et luksuriøst præg. Det er knappet med tre knapper og nogle skjulte trykknapper.

  Et eksklusivt tøj til opsparing til fremtidige generationer at bære ved festlige lejligheder eller søndagsvandring.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Børnekjole i fuld længde,...

  Vidunderlige børnekjole i rutet hel side med engelsk look. Kappen har mange smukke velarbejdede detaljer og knapper dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet look i Chanel-stil, og det falder blødt. På bagsiden er en modvægt, der øger bredden og A-linjen for modellen. Det er en fleecefor og er velegnet til efterår og forår, når barnet skal være ekstra flot.

  Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger.

  1.633,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: