Hætte af bomuld

Vi designer dåbskapper i mange forskellige stilarter og variationer for at tilbyde vores kunder mangfoldighed og muligheden for at kombinere unikt og personlig dåbstøj . Blandt vores bomuldshætter finder du alt fra århundredes-modeller i tynd bomuldsbaton til moderne sømandsmodeller , som du finder blandt vores sortiment af dåbskjoler . Grace of Sweden fremstiller dåbstøj af høj kvalitet og i sit eget design. Alt fra moderne dåbshætter til historisk dåbstøj findes hos Grace of Sweden i vores eget design.

Hætte af bomuld

10 products.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Grid
List

Dophätta - Gamle minder

Sød kasket i stil med århundredeskiftet. Stoffet er en tynd, hvid bomuldsbatist, der har en smuk stribe og en hjemmestrikket fornemmelse.

Meget pænt og godt lavet med en lille rynke på bagsiden af huen. Den høje hat danner en smuk ramme om dit barns ansigt. Dåbshætten er en klassisk beklædningsgenstand, der fuldender dit barns dåbsoutfit.

Størrelsesguide

454,09 kr Pris

Topkappe i hvidt...

Topcap i smukt hvidt bomuldsstof med broderi. Hætten er fuldt foret og er et fint håndværk fra Grace of Sweden's studio. Hætten er syet på din bestilling, den har mange smukke detaljer som f.eks. en rynket ryg og broderiet flyder smukt over flæsen, der indrammer ansigtet

Størrelsesguide

705,25 kr Pris

Dophätta - Sømandshue i hvidt

Unik dope cap i sømandsstil. Meget frisk hue, der passer lige godt til drenge og piger på deres dåbs- eller festdag. Hætten er syet i smuk hvid bomuldssatin med en flot glans og matchende satinbånd. Hætten er håndsyet i vores eget systudio i Sverige. Galleri til inspiration

Du kan finde versionen i hvid med blå striber som et separat produkt i kategorien dope cap.

494,50 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: