Håndlavede personlige smykker

Vi tilbyder et omhyggeligt udvalgt sortiment af håndlavede smykker, som du ofte kan påvirke dig selv til noget helt personligt, for eksempel ved at tilføje et navn eller en besked. Meget værdsat dåbsgaver til dåb eller fødselsdage eller som en kærlighedsgave til en der betyder meget for dig. Vi tror, at en personlig dåbsgave bliver et minde om livet, som bliver frelst og elsket. Dåbets mest værdsatte gave !

Håndlavede personlige smykker

14 products.

Viser 1-14 af 14 element(er)
Grid
List

Bakke med navn og babyfødder

Flot smykke, der er perfekt som fødsels- eller dåbsgave. Bakken er i sølv og er prydet med barnets navn og små søde babyfødder, der er stemplet og sort oxyderet. Smykket er velegnet til både drenge og piger og hænger på en sort læderrem. Smykkerne er håndlavede af ALTI.

779,00 kr Pris

Navneskilt med hjerte - ALTI

Smukke navnesmykker med hjerte og funklende sten. Den har to løse plader, der hænger på hinanden i en sølvkæde. Du vælger selv, hvilket navn du vil have på pladen. Smuk og personlig dåbs- eller fødselsdagsgave fra ALTI i sølv.

1.906,45 kr Pris

Sød bamse i sølv

Vidunderligt lille sølvvedhæng til en nyfødt eller som en charm til et armbånd, når barnet bliver større.

Smykkerne er fra ALTI og er designet og håndlavet i Sverige i 999 fint sølv.

795,00 kr Pris

Elskede søn, datter, ven...

En lidt tungere og tykkere bakke med teksten LOVED SON (alternativt: datter, ven, mor, far, bror, søster osv. i stedet) udstanset på den ene side. Teksten er skrevet således, at bæreren kan læse den, når han/hun bærer den, og blive mindet om betydningen. På den anden side er navnet på den person, der skal bære den, stemplet. Mærket hænger på en panseret sølvkæde.

1.451,45 kr Pris

Lucky charm i sølv

En moderne version af en lykkeamulet, der kan gives til en nyfødt baby. Teksten på denne plade er "Alt held i verden", og der er et symbolsk lykkekløver udstanset i midten. Smykket hænger på en sølvkæde.

995,00 kr Pris

Sølv skytsengel med hvidt...

Mycket vacker och unik skyddsängel med huvud av vit marmor-sten från ön Brac i Kroatien. Berlocken levereras med en fin silverkedja. Ängeln är gjord helt i silver, kroppen är slät och vingarna är designade av ALTIS egen silversmed. 

Även vacker som dopgåva eller som smycke till din dopklänning.

1.499,00 kr Pris

Smykkerne Ånder fra ALTI,...

Smykkerne ANDAS- kan bruges som armbånd eller halskæder ud fra dine egne ønsker.  Smykkerne er lavet af massivt sølv.

"Vejrtrækning og afslapning er en vigtig del af vores hverdag, men stadig ikke sådan for mange mennesker. Smykkerne er skabt af ALTI som en påmindelse om dette i vores stressede hverdag. Husker vejrtrækning og afslapning fra tid til anden. Ved at røre ved sølvkuglen på smykkerne er det lettere at huske at gå ned i sving, tage det roligt og trække vejret"

Med smykkerne følger en QR-kode, som du scanner og gennem den åbner op for afslapningslyde fra naturen. Du downloader først ALTIapp, og derefter scanner du QR-koden med din telefon. For at få adgang til lydene skal du eje et ANDAS-smykke. Hvilket betyder, at vi bruger flere sanser på samme tid... vi føler, ser, hører og trækker vejret. En fin gave til en ven, mor, datter, da du ønsker lidt fred i livet.

1.299,00 kr Pris

Sølvhalskæde med stor...

ALTIblomst designet med en stor dejlig sølvblomst med en flot sølvkæde fastgjort til kronbladene. Du kan hægte låsen fast i kæden og justere længden på halskæden, så den passer til dagens polstring. Et flot designet sølvsmykke fra ALTI.

1.999,00 kr Pris

Sølv halskæde med håndlavet...

Sølvsmykker med et flot håndlavet vedhæng med teksten "Elskede mor" bliver en smuk og værdsat gave til sin mor.  Designet med en rund plade med et groft tilhugget, stærkt hjerte på toppen. Smykkerne hænger i en tilhørende sølvkæde.

Et flot designet sølvsmykke fra ALTI.

1.451,45 kr Pris

Sølvhalskæde "Træk vejret"...

Smykkerne er skabt for at minde os om, hvor vigtig afslapning er i vores stressede hverdag. Ved fysisk at mærke den lille sølvknap på smykkerne, er det nemmere at huske at gå ned på skift, tage det roligt, at TRÆKKE VEJRET" Smykkerne er lavet udelukkende af sølv og kommer med matchende sølvkæde. ALTI'det mest berømte smykke', der giver mange mennesker lidt ekstra ro i sindet i livet.

Sølvkæden fås i tre forskellige længder 40cm, 45cm og 50cm.

Med smykkerne følger en QR-kode, som du scanner og gennem den åbner op for afslapningslyde fra naturen. Du downloader først ALTIapp, og derefter scanner du QR-koden med din telefon. For at få adgang til lydene skal du eje et ANDAS-smykke. Hvilket betyder, at vi bruger flere sanser på samme tid... vi føler, ser, hører og trækker vejret. En fin gave til en ven, mor, datter, da du ønsker lidt fred i livet.

1.542,45 kr Pris

Moderne sølvring med...

"PASSION" - den ring, du straks bliver forelsket i. En meget moderne elegant og eksklusiv sølvring til nutidens kvinde. Sølvring er prydet med en stor mousserende kubisk zirkona sten. Fin gave ved alle særlige lejligheder, såsom studenterpræst, morgengave til førstegangsmødre og alle de kvinder, du ønsker at give ekstra påskønnelse.

Fås i ringstorelks: 15.8, 16.5, 17.2, 17.5, 17.8, 18.2, 18.5 og 19.0.

Et fint designet sølvsmykke fra ALTI, designet af Åsa Backman og fremstillet af Tokash Ltd.

2.495,00 kr Pris

Moderne sølvring med...

Justerbar sølvring "GIRL-POWER" kan du tilpasse til din egen finger." ALTI har skabt en sølvring til kvindelig styrke og uafhængighed. At være kvinde er at være heltinde. Vi skal være lige mellem kønnene. Smykkerne symboliserer en stærk kvinde, der er tryg og tror på sig selv og står med begge ben på jorden.

Ringen er ca. 2,5 cm lang og ca. 1,2 cm bred og lavet af sølv.

1.295,00 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: