Juniid Thights - Mama, med bredere taljer - Forebygger lårskade

  253,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lår , holder dig behagelig og ser godt ud i alle situationer!

  Vi tilbyder dig det tøj, der giver kvinder mulighed for at bevæge sig uden smerter fra lårene i de tøj, de vil have på dagen.

  Supertynde strømpebukser, der forhindrer skader mellem indre lår, der hurtigt forårsager ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj. Modellen Mama har en bredere talje, du kan finde dimensionerne i vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! Strømpebukserne har ingen formningsfunktion. En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære under alle typer tøj og bevægelse og frihed uden lår.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blonder.

  Juniid Thights - Mama, med bredere taljer - Forebygger lårskade

  253,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sorte supertynde tyverier med smukke blondekanter, der forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt forårsager ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære i alle typer tøj.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blonder.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: