Juniid Thights Woman - Almindelig hvid - Forebygger lårskader

  253,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lår , holder dig behagelig og ser godt ud i alle situationer!

  Uden lår er du fri til at klæde dig som du vil, gå så langt, som du vil - kvindelig frihed!

  Hvide stilfulde supertynde strømpebukser, der forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt forårsager ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Bo godt og se godt ud! Juniid Tights forhindrer skader på det indre lår ved at skabe en barriere mellem huden på de indre lår under dine beklædningsgenstande. Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme.

  Lavet af elastisk, åndbar, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  En svensk opfindelse, der forhindrer problemer med slibende lår. Lavet af 80% polyamid, 20% elastan.

  Størrelser: S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, hvid med tynde fine kanter.

  Juniid Thights Woman - Almindelig hvid - Forebygger lårskader

  253,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Super tynde strømpebukser med tynde flade elastiske kanter i taljen og benender. Beklædningsgenstanden forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt medfører ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk hvidt åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære i alle typer tøj.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan,

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: