Juniid Thights Kvinde - Almindelig Sort - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lårgnidning fra friktion fra indersiden af lårene, hvilket fører til smerter og i værste fald sår. Føl dig dejlig og godt tilpas uden et lår, der gnider i alle situationer!

  Sorte stilfulde supertynde lår, der forhindrer gnidning mellem inderlårene , der hurtigt giver anledning til ubehag og sår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj.

  Bliv komfortabel og se godt ud! Juniid Strømpebukser forhindrer skaftet på inderlårene ved at skabe en barriere mellem huden på de indvendige lår under dit tøj. Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme.

  Lavet af sort elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er! Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  En svensk opfindelse, der forebygger problemer med gnidning af lårene. Lavet af 80% polyamid, 20% elastan.

  Størrelser: S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med tynde fine kanter.

  Juniid Thights Kvinde - Almindelig Sort - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Sorte supertynde lår med tynde flade elastiske kanter i taljen og benenderne. Tøjet forhindrer gnidning mellem inderlårene , der hurtigt forårsager ubehag og sår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj.

  Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er!  En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære under alle typer tøj. Uden lårgnidning er du fri til at klæde dig som du vil, gå så langt som du vil - frihed !

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan,

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: