Juniid Thights Woman - Almindelig sort - Forebygger lårskader

  253,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lårfriktion inde i lårene , hvilket fører til smerter og i værste fald mavesår. Føler dig pæn og behagelig uden lår i alle situationer!

  Sort stilfuld supertynde strømpebukser, der forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt forårsager ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Bo godt og se godt ud! Juniid Tights forhindrer skaft af indre lår ved at skabe en barriere mellem huden på de indre lår under dine tøj. Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme.

  Lavet af sort elastisk, åndbar, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  En svensk opfindelse, der forhindrer problemer med slibende lår . Lavet af 80% polyamid, 20% elastan.

  Størrelser: S, M, L, XL, XXL, XXXL

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med tynde fine kanter.

  Juniid Thights Woman - Almindelig sort - Forebygger lårskader

  253,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sort supertynde tyverier med tynde flade elastiske kanter i taljen og benender. Beklædningsgenstanden forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt medfører ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære i alle typer tøj. Uden lår er du fri til at klæde dig som du vil, gå så langt du vil - frihed!

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan,

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: