Juniid Lår Kvinde - Blonder Hvid - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lårgnidning, holder dig komfortabel og ser godt ud i alle situationer!

  Må vi præsentere den plov, der er løsningen på mange års problemer for mange kvinder, der lider af lårgnidning. Med Juniid lår kan du frit klæde dig i dine yndlingsnederdele, haremsbukser osv . uden at blive plaget af stikkende lår , der gør frihed og bevægelse umulig.

  Super tynde hvide lår, der forhindrer gnidning mellem inderlårene , der hurtigt giver anledning til ubehag og sår, når du bevæger dig. Tøjet skaber en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj og giver dig mulighed for at bære en nederdel, harembukser og andet tøj, der får lårene til at mødes og skabe friktion.

  Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er! Thightsen har ingen formgivningsfunktion. En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære under alle typer tøj.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, hvid med elastiske blondekanter.

  Juniid Lår Kvinde - Blonder Hvid - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Sorte supertynde lår med smukke blondekanter, der forhindrer gnidning mellem inderlårene, der hurtigt giver anledning til ubehag og sår. Tøjet skal have en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj.

  Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er!  En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære under alle typer tøj. Din lårgnidning bliver en saga blot, og du kan deltage i alle aktiviteter og bære det tøj, du ønsker.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blondekanter.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: