Juniid Thights Woman - Blonderhvid - Tæller lår

  253,00 DKK

  Juniid Thights Woman forhindrer lår, holder dig behagelig og ser godt ud i alle situationer!

  Må vi præsentere den pine, der er løsningen på mange års problemer for mange kvinder, der lider af lårproblemer . Med Juniid Thights kan du frit klæde dig i dine foretrukne nederdele, harembukser osv. Uden at blive plaget af stikkende lår, der gør frihed og bevægelse umulig.

  Supertynde hvide strømpebukser, der forhindrer skader mellem indre lår, der hurtigt forårsager ubehag og mavesår under bevægelse. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj og giver dig mulighed for at bære nederdele, harembukser og andre beklædningsgenstande, der får lårene til at mødes og skabe friktion.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! Strømpebukserne har ingen formningsfunktion. En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære i alle typer tøj.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, hvid med elastiske blonder.

  Juniid Thights Woman - Blonderhvid - Tæller lår

  253,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sorte supertynde tyverier med smukke blondekanter, der forhindrer skader mellem indre lår, som hurtigt forårsager ubehag og mavesår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på de indvendige lår under dine tøj.

  Elegant, funktionel og behagelig lingeri med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Dette tøj er designet til at passe til din kropsform, fordi du er den bedste, ligesom du er! En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære i alle typer tøj. Dine lår bliver kun en hukommelse, og du kan deltage i alle aktiviteter og bære de tøj, du ønsker.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blonder.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: