huer

Hætter for eksempel. Dåb er en fin detalje, der indrammer babyens ansigt. Vores hættedæksler fås i mange forskellige variationer og materialer såsom linned, silke og satin. Uanset om du har en dåbskjole før eller har købt den hos os, tror vi, du finder din hat i vores smukke udvalg af dåbshætter . Vi kan også sy en hætte helt baseret på dine egne ønsker eller prøve at genskabe en matchende hætte, der er gået tabt gennem årene.

huer

28 products.

Viser 1-28 af 28 element(er)
Grid
List

Dåpslue i off white...

Sød satinhætte med vidunderlig sød blonder. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en mulighed for dig, der ønsker at tilføje et pænere look til din dåbskjole. Hättan er et håndværk, der er syet i Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Hætten er let at pleje og kan vaskes med hånden. Tilhører dåbskjolen nåde-Livia

333,00 DKK Pris

Dåpslue i blonder med...

Smuk satinhætte med vidunderlig cremefarvet blonder med kongelige kroner som mønster. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at supplere dit dåbstøj med en unik detalje. Hætten er syet og fremstillet i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Tilhører dåbskjolen Grace-Lilja.

362,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: