• -29%

Ansigtsmaske i hvid, vaskbar 90 grader, mundbeskyttelse

51,00 DKK 72,00 DKK Spar 29%

Denne hvidvaskbare mund- og næsebeskyttelse er lavet af et vandafvisende stof, der beskytter ansigtet mod forstøvet støv, partikler, snavs og synlige stænk. Denne mund- og næsebeskyttelse kan for eksempel bruges, når man besøger butikker, under offentlig transport eller på andre åbne steder.

For kvinder:

- til unge piger, små ansigter. - til mellemstor ansigtskvinde

XL - For et større ansigt er voksne med hovedstørrelser over 54 cm

For mænd:

- til en ung mand, lille ansigt. XL - medium ansigt, med hovedstørrelser over 54 cm

Hvide mundbeskyttere - vaskbare i 90 grader.

Farvede mundskærme - vaskbare i 70 grader.

Masken er let og behagelig og har filtreringsmateriale på indersiden og elastiske ledninger, der fastgøres bag ørerne.

Beskyttelsen har endnu ikke en klassificering. Da det i øjeblikket gennemgår en vurderingsproces, kan vi ikke garantere nogen form for sikkerhed på nuværende tidspunkt. Beskyttelsen bruges på egen risiko < / strong>, og vi kan ikke garantere, at det hjælper mod nogen form for infektion, f.eks. Du kan læse mere om de offentlige sundhedsmyndigheders aktuelle anbefalinger til oral beskyttelse. Du kan søge dit lands specifikke anbefaling fra din offentlige sundhedsforfatter

Dobbeltmaske, hvidt, top stof 70% PES og 30% polyamid, et materiale til patienter, der er allergiske over for medicinske produkter mod mider og pollen. Foring: 100% PES. Det er et ikke-antændeligt, væske-uigennemtrængeligt og antibakterielt stof, der er luftgennemtrængeligt. Bevarer dens egenskaber ved vask op til 95 °. Tør ved en maksimal temperatur på 70 °. Dækslet bevarer sine egenskaber op til 100 gange vask ved 70 ° (hvid i 90 grader) C temperatur. Må ikke stryges, bleges eller brug opløsningsmidler. Fremstillet i Litauen. Mundbeskyttelsen beskytter ikke mod vira i den aktuelle pandemi. Disse er kun til beskyttelse mod støv. Vores genanvendelige ansigtsmasker er ikke medicinsk udstyr eller personlig beskyttelsesudstyr (PPE).

Ansigtsmaske i hvid, vaskbar 90 grader, mundbeskyttelse

51,00 DKK 72,00 DKK Spar 29%
Størrelse :
Quantity :
Størrelsesguide
Fragt

Den här produkten har inga recensioner!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: