Beskyttende forklæde i Gore Tex med lange ærmer. Vaskbar i 60 grader

  364,00 DKK

  Vaskeligt forklæde med langærmet og høj hals. Fremstillet i mørkegrønt Gore Tex- stof, der er dråbsikkert og vandtæt med lamineret ryg. Fås i mørkegrøn og mørk petroleumsblå. Vaskbar i 60 grader . En størrelse, der passer fra damer 36 til mænd 54.

  Modellen har et godt snit, der giver stor mobilitet. de har en beskyttende høj krave og elastiske manchetter. Forklædejakken har en linning, der er bundet omkring taljen og en velcro i kraven bagpå. Tøjet sys i Sverige. Stoffet mangler dog ikke specifikationer, men er et kvalitetsstof, der blandt andet bruges til det svenske politis yderbeklædning. Forkleet fungerer godt mod partikler, snavs og fugt.

  Forklædet har endnu ingen klassificering. Vi garanterer ikke nogen form for sikkerhed på dette tidspunkt. Beskyttelsen bruges på din egen risiko, og vi kan ikke garantere, at den for eksempel hjælper enhver infektion. Du kan læse mere om de offentlige sundhedsmyndigheders aktuelle anbefalinger om beskyttelsesbeklædning her. Du kan søge dit lands specifikke anbefaling fra din offentlige sundhedsmyndighed. Forklædet er ikke medicinske teknologiprodukter eller personlig beskyttelsesudstyr (PPE).

  Beskyttende forklæde i Gore Tex med lange ærmer. Vaskbar i 60 grader

  364,00 DKK
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: