• -50%

Beskyttelsesforklæde i Gore Tex med lange ærmer. Kan vaskes ved 60 grader

249,00 DKK 499,00 DKK Spar 50%

Vaskbart beskyttelsesforklæde med lange ærmer og høj hals. Lavet af mørkegrønt Gore Tex stof, der er dråbefast og vandtæt med lamineret ryg. Fås i mørkegrøn og mørk petroliumblå. Kan vaskes ved 60 grader. En størrelse, passer fra kvinder 36 til mænd 54.

Modellen har et godt snit, der giver stor mobilitet. de har en beskyttende høj krave og elastik ved manchetterne. Forklædefrakken har linning bundet om taljen og velcro bag på kraven. Tøjet er syet i Sverige. Stoffet mangler specificering, men er et kvalitetsstof, der blandt andet er blevet brugt til det svenske politis overtøj. Forklædet fungerer godt mod partikler, snavs og fugt.

Forklædet har endnu ikke en klassifikation. Vi garanterer ikke nogen form for sikkerhed på nuværende tidspunkt. Beskyttelsen anvendes på eget ansvar, og vi kan ikke garantere, at den vil hjælpe mod f.eks. enhver infektion. Du kan læse mere om sundhedsmyndighedernes aktuelle anbefalinger om beskyttelsesbeklædning her. Du kan ansøge om dit lands specifikke anbefaling fra din offentlige sundhedsmyndighed. Forklædet er ikke medicinsk udstyr eller personlige værnemidler (PPE).

Beskyttelsesforklæde i Gore Tex med lange ærmer. Kan vaskes ved 60 grader

249,00 DKK 499,00 DKK Spar 50%
Farve :
Quantity :
Størrelsesguide
Fragt

Sys inom 3 dagar


 

Betala tryggt med Klarna

 

Spårbar frakt

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: