Party Jumpers

Smukke cardigans og boleros til festlige lejligheder til din baby. Vi har også en sød pelsbolero, der vil gøre din datter til en rigtig prinsesse.

Party Jumpers

2 products.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Grid
List

Fin børns frakke i linned...

Vidunderlig børnefrakke med mange smukke velarbejdede detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en dejlig blomsterkant broderet, hvilket giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en for lille frakke, derfor er det kort i ærmet.)

1.644,00 DKK Pris

Børnekjole i fuld længde,...

Vidunderlige børnekjole i rutet hel side med engelsk look. Kappen har mange smukke velarbejdede detaljer og knapper dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet look i Chanel-stil, og det falder blødt. På bagsiden er en modvægt, der øger bredden og A-linjen for modellen. Det er en fleecefor og er velegnet til efterår og forår, når barnet skal være ekstra flot.

Jakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Det har et ekstremt godt snit, med foldede ærmer bliver det en frakke, og når barnet vokser, foldes du ærmerne ned, og det bliver en knælang swagger.

1.633,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: