Party Jumpers

Smukke cardigans og boleros til festlige lejligheder til din baby. Vi har også en sød pelsbolero, der vil gøre din datter til en rigtig prinsesse.

Party Jumpers

2 products.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Grid
List

Festlig børnekappe i hør...

Vidunderlig børnekappe med mange smukke, veludførte detaljer og lyserøde silkedetaljer. Stoffet er i hvidt linned med en flot blomsterranke broderet, som giver et strejf af svensk gustaviansk stil. Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en kappe, og når barnet vokser, folder du ærmerne ned, og den bliver en knælang swagger. (Barnet på billedet har en størrelse for lille kappe, derfor er den kort i ærmerne.)

2.588,95 kr Pris

Børnekappe i fuld silke,...

Vidunderlig børnekappe i ternet fuldsilke med engelsk look. Frakken har mange smukke, veludførte detaljer og knapper, der er dækket af det samme stof. Stoffet har et håndvævet Chanel-look, og det falder blødt. Bagpå er der et modfolde, der øger modellens bredde og A-linje. Den er fleeceforet og er perfekt til efteråret og foråret, når baby skal være ekstra pænt klædt på.

Frakken har en lang levetid, da den strækker sig over 2-3 størrelser. Den har et ekstremt godt snit, med ærmerne foldet op bliver den til en frakke, og når barnet vokser, foldes ærmerne ned, og den bliver en knælang svajer

2.570,75 kr Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: