Matroshatt till Sjömansklänning i vit bomull
  • Matroshatt till Sjömansklänning i vit bomull

  Dåpslue Grace-Matro hat til Seamans kjole

  248,00 DKK

  Sailor hat er en dejlig detalje til din sømands kjole . Det har et friskt look med sin smukke hvide bomulds satin og marineblå striber. Hatten er et vidunderligt alternativ til hætten, der giver dit barn en dejlig karakter på sin dåbsdag. Billeder til inspiration: Fotogalleri med inspirerende billeder på sømandstøj , broderi og pænt tilbehør til et komplet sømandsantøj.

  Størrelsesguide

  Matroshatt till Sjömansklänning i vit bomull

  Dåpslue Grace-Matro hat til Seamans kjole

  248,00 DKK
  Størrelse :
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sejlerhue der passer fint til Sømandens kjole. Den er syet i den samme fine bomulds satin som kjolen og dekoreret med to smalle marineblå satinstriber som på sjømandskjolen.

  Det fås i mange størrelser og er foret med bomuldsstof. Hättan er et fint håndværk, der udføres i Graces eget studie i Sverige.

  Sømandshat giver dit barn et smukt blik på deres dåbsdag. Det beskytter også lidt mod solen på vinden under udendørs dåb.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåbskjole Sømandskjole Hvid

  Frisk dåbskjole i matrosmodel med smuk marineblå bånddekor. Kjolen er syet i en smuk hvid satinbomuldblanding fra Italien. Hvilket betyder, at den har en smuk glans og er let at pleje. En moderne dåbskjole til både drenge og piger. Her finder du flere inspirerende billeder: Billedgalleri på sjømandstøj med broderi og tilbehør.

  Hvis du vil købe et doproset fra vores sortiment, lægger du det i kurven, så syr vi det på din dåbskjole.

  Størrelsesguide

  900,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: