• Dopkostym i Sjömansstil för pojke
  • Sjömanskostym med guld broderi
  • Dopkostym i Sjömansstil för pojke

  Sejler kostume i turkisblå med hvide bånd

  1.649,00 kr

  Smukt sejler kostum med frisk turkisblå tone og hvidt satinbånd som indretning. Syerske kostumet er fint til dåbskostøj som på andre højtidelige øjeblikke. Passer godt i et havmiljø eller i udlandet ved festlige lejligheder. Benlængden er ankel-længde som en almindelig bukser. Billedgallerisømandstøj til inspiration. Her kan du købe rosetbroderi , du kan også finde links nedenfor. Hvis du vil have den tilhørende sømandshat, kan du bestille det hvide på, at vi syer det i dit farvestof og bånd.

  Størrelseslisten findes i fotogalleriet.

  Sejler kostume i turkisblå med hvide bånd

  1.649,00 kr
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Vores sejler kostum i lys turkisblå tone er et ægte ferie kostum med syerske krave i en meget flot model. Det er dekoreret med hvide satinbånd på kraven, ærmer og kvaster på benene, hvilket giver det friske sejler-look.

  Syerske kostumet er et moderne alternativ til et dåbskostøj , men passer lige så godt til andre festlige lejligheder som bryllupper og fødselsdage. Dragt er syet i en lyseblå / turkis bomuldskvold. Kjolen er syet for hånd i Graces eget studie i Sverige og er en meget smuk og godt passende model med en skjult lynlås i ryggen og kraven er knap på den ene side med en trykknap.

  For dem, der ønsker det, kan vi for eksempel brodere barnets navn på bagsiden af syersken, hvilket giver en dejlig personlig detalje og gør tøjet til en hukommelse at gemme i generationer. Du køber dit broderi under brodering af syerskekrage nedenfor.

  Man kan købe sejlerhatte, der giver dit barn et smukt look. Køb den hvide variant, så syr vi et ton til dit kostume.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Doprosettsbroderi med korta...

  Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

  Våra broderade doprosettband ger din högtidsdräkt en exklusiv känsla och blir ett vackert minne att spara i framtiden. Här kan du välja en kort rosett som passar fint till korta klänningar eller sjömanskostymer och festkostymer. Vi broderar utifrån dina önskemål och du kan välja mellan många olika toner på ditt rosettband, från 20 till 44 i bildgalleriet. Du kan dekorrera din doprosett med en skyddsängel, ros-rosett.

  Fler råd finner du nedan och inspirationsbilder hittar du här: Bildgalleri

  419,00 kr Pris

  Moderne babysko til dåb

  Hårdt babysko i hvidt med blå detaljer. Passer lige godt til dåb, bryllupper og andre festlige lejligheder og er en fremragende match til vores sejler tøj . Skoen er godt lavet og findes i tre størrelser. Skoen er lavet af hvidt bomuld lærred med fine detaljer.

  En detalje, der tilføjer den ekstra til dit festantøj.

  Sko størrelse 22, 13 cm fra tå til hæl

  Sko størrelse 20, 12 cm fra tå til hæl

  Sko størrelse 18, 11 cm fra tå til hæl

  229,00 kr Pris

  Broderi för sjömanskrage

  Obs! Fyll först i dina personliga val och tryck på spara knappen, fyll sedan i det du valt längre ner för att betala för dina specifika val.

  Med dopbroderi gör du din sjömanskostym personlig och unik. Broderiet blir ett vackert minne för framtiden. Vi har många noga utvalda trådfärger du kan välja mellan. Önskar du flera namn så reckommenderar vi dopbroderi på rosett med korta band som passar till sjömanskostymen. Du finns även matchande matroshatt och dopskor för den som önskar.

  Mer information finner du längre ner på sidan.

  365,00 kr Pris

  Dubbel doprosett med korta...

  Obs! Fyll först i era personliga val och tryck på sparaknappen, sen fyller ni i vad ni valt längre ner för betalningen av just era val.

  Våra broderade dubbelrosett med korta band passar bra till alla våra dopkostymer och korta klänningar. Vi broderar det du önskar och du kan välja mellan många olika färgtoner på ditt rosettband, från 20 till 44 i bildgalleriet. Önskar du en skyddsängel och en ros-rosett så väljer du till det.

  Fler råd finner du nedan och inspirationsbilder hittar du här: Bildgalleri

  519,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: