• Dopkostym i Sjömansstil för pojke
  • Sjömanskostym med guld broderi
  • Dopkostym i Sjömansstil för pojke

  Sailor kostume i turkisblå med hvide bånd

  1.889,00 kr

  Dejligt sømandskostume med frisk turkisblå tone og hvide satinbånd som dekoration. Sømandskostumet er perfekt til barnedåb og andre festlige lejligheder. Perfekt til en marineblå mile eller til festlige lejligheder i udlandet. Benlængden er ankellang som en normal buks. Billedgalleri af sømandsdragter til inspiration. Du kan købe buebroderi her, du finder også links nedenfor. Hvis du gerne vil have en sømandshat til den, kan du bestille den hvide hat, og vi syr den i det stof og det bånd, der passer til dit kostume.

  Du kan finde størrelseslisten i billedgalleriet.

  Sailor kostume i turkisblå med hvide bånd

  1.889,00 kr
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Sys inom 4 dagar


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Vores sømandskostume i lys turkisblå er et rigtig festligt kostume med sømandskrave i en meget flot model. Den er dekoreret med hvide satinbånd på kraven, ærmerne og tværstænger på benene, hvilket giver den et friskt sømandslook.

  Sømandskostumet er et moderne valg som dåbskostume, men er lige så velegnet til andre festlige lejligheder som bryllupper og fødselsdage. Kostumet er syet i lyseblåt/turkis bomuldstwill. Kjolen er syet i hånden i Grace's eget atelier i Sverige og er en meget smuk og velsiddende model med skjult lynlås i ryggen, og kraven lukkes i den ene side med en trykknap.

  For dem, der ønsker det, kan vi brodere f.eks. barnets navn på bagsiden af sømandskraven, hvilket giver en fin personlig detalje og gør tøjet til et minde, der kan gemmes i generationer. Du kan købe dit broderi under broderi af sømandskrave nedenfor.

  Der kan købes sømandshatte til at give dit barn et fræk look. Køb den hvide version, og vi syr en tone i tone til dit kostume.

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Doprosette-broderi med...

  Bemærk Udfyld først dine personlige valg og tryk på knappen Gem, og udfyld derefter det, du har valgt nedenfor, for at betale for dine valg.

  Vores broderede dåbsrosettebånd vil give dit festlige kostume et eksklusivt præg og vil være et smukt minde, som du kan beholde i fremtiden. Her kan du vælge en kort sløjfe, der passer godt til korte kjoler eller sømandsdragter og festdragter. Vi broderer efter dine ønsker, og du kan vælge mellem mange forskellige toner til din butterfly, fra 20 til 44 i billedgalleriet. Du kan dekorere din dope roset med en beskyttende engel, en rosenroset.

  Bemærk! Hvis du har et problem med, at din vare bliver fordoblet ved kassen, bedes du kontakte os, så løser vi det. Hvis du køber flere produkter med personlig tilpasning, kan det være lidt svært i øjeblikket

  Du kan finde flere råd nedenfor og inspirationsbilleder her: Billedgalleri

  599,00 kr Pris

  Moderne babysko til dåb

  Stærke babysko i hvid med blå detaljer. De er også velegnede til barnedåb, bryllupper og andre festlige lejligheder og passer godt til vores sømandsdragter. Skoen er godt lavet og fås i tre størrelser. Skoen er lavet af hvidt bomuldscanvas med fine detaljer.

  En detalje, der tilføjer det ekstra til dit festoutfit

  Skostørrelse 18, 11 cm fra tå til hæl (ca. 0-5 måneder)

  Skostørrelse 20, 12 cm fra tå til hæl (ca. 5-9 måneder)

  Skostørrelse 22, 13 cm fra tå til hæl (ca. 9-15 måneder)

  229,00 kr Pris

  Broderi til sømandskrave

  Bemærk Først udfylder du dine personlige valg og trykker på knappen Gem, og derefter udfylder du det, du har valgt længere nede for at betale for dine specifikke valg.

  Med dåbsbroderi gør du dit sømandskostume personligt og unikt. Broderiet vil være et smukt minde for fremtiden. Vi har mange nøje udvalgte trådfarver, som du kan vælge imellem. Hvis du ønsker flere navne, anbefaler vi, at du får dåbsbroderi på en sløjfe med korte bånd, der passer til sømandsdragten. Du har også en matchende sømandshat og dåbssko til dem, der ønsker det.

  Du kan finde flere oplysninger længere nede på siden

  Bemærk! Hvis du har et problem med, at din vare bliver duplikeret ved kassen, bedes du kontakte os, så løser vi det. Hvis du køber flere produkter med personlig tilpasning, kan det være lidt besværligt i øjeblikket

  404,95 kr Pris

  Dobbelt doproset med korte...

  Bemærk Udfyld først dine personlige valg og tryk på knappen Gem, og udfyld derefter det, du har valgt nedenfor, for at betale for dine valg.

  Vores broderede dobbelte rosetter med korte bånd passer godt til alle vores dåbsdragter og korte kjoler. Vi broderer det, du ønsker, og du kan vælge mellem mange forskellige farvetoner af dit sløjfebånd, fra 20 til 44 i billedgalleriet. Hvis du ønsker en skytsengel og en rosenroset, kan du vælge det.

  Du kan finde flere råd nedenfor og inspirationsbilleder her: Billedgalleri

  629,00 kr Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: