Dåpslue i blonder med kongeligt mønster og buer

  362,00 DKK

  Smuk satinhætte med vidunderlig cremefarvet blonder med kongelige kroner som mønster. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at supplere dit dåbstøj med en unik detalje. Hætten er syet og fremstillet i Grace of Sveriges eget studio i Sverige. Tilhører dåbskjolen Grace-Lilja.

  Dåpslue i blonder med kongeligt mønster og buer

  362,00 DKK
  Størrelse :
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Dopättan hører til vores dåbskjole model Grace-Lilja, men matcher også mange andre dåbskjoler i vores kollektion. En vidunderlig fuldforet hætte i off white satin med smukke blonderdetaljer. Dåbehættet tilføjer et klassisk dåbsudseende og fremhæver barnets ansigt.

  Passer til alle dopmodeller i creme / off white tone fremragende.

  Hättan er et håndværk, der udføres i Graces eget studie i Sverige. Plejeinstruktioner findes nederst på siden under overskriften Plejeinstruktioner.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåbskjole Grace-Lilja med...

  Kun en kopi af denne søde dåbskjole . Grace-Lilja er en dåbskjole med et antikt look. Det er designet i unik blonder med smukke mønstre. Lingeri er lidt lysere og i et blankt satinstof, der fremhæver den lidt mørkere creme farvede blonder. Denne dåbskjole er kun tilgængelig i 3 eksemplarer.

  Hvis du vil købe et andet doproset fra vores sortiment, lægger du det i kurven, så syr vi det på din dåbskjole.

  Størrelsesguide

  2.107,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: