dophätta i spetstyg
  • dophätta i spetstyg
  • Off white dophätta i ljuv spets
  • söt Off white dophätta för flickor

  Dåpslue i off white kniplingestof

  333,00 DKK

  Sød satinhætte med vidunderlig sød blonder. Hætten matcher alle Grace of Sveriges dåbsklædermodeller i off white og creme farvet stof. Det er en mulighed for dig, der ønsker at tilføje et pænere look til din dåbskjole. Hättan er et håndværk, der er syet i Grace of Sveriges eget studie i Sverige. Hætten er let at pleje og kan vaskes med hånden. Tilhører dåbskjolen nåde-Livia

  dophätta i spetstyg

  Dåpslue i off white kniplingestof

  333,00 DKK
  Størrelse :
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Dopättan er en del af vores blonder-kjole, men matcher også mange andre dåbskjoler i vores kollektion. En vidunderlig fuldforet hætte i off white satin med smukke blonderdetaljer. Dåbshætten giver barnet det klassiske dåbsudseende og understreger barnets ansigt.

  Passer til alle dopmodeller i creme / off white tone fremragende.

  Hättan er et håndværk, der udføres i Graces eget studie i Sverige. Plejeinstruktioner findes nederst på siden under overskriften Plejeinstruktioner.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Du vil eventuelt også synes om

  Stay ahead of the fashion trends with our new selection.

  Dåbskjole Grace-Molly

  Vores vidunderlige dåbskjole Grace-Molly er en god unisex-model med ekstra bredde i nederdelen og en vidunderlig blonder mellem liv og nederdel. Kjolen er godt bearbejdet med mange smukke detaljer og håndsyet på vores eget systudio i Sverige. Stoffet har en vidunderlig glans, og du kan oprette din egen unikke kjole ved hjælp af vores dåbstilbehør.

  Hvis du vil købe et andet doproset fra vores sortiment, lægger du det i kurven, så syr vi det på din dåbskjole.

  Størrelsesguide

  1.369,00 DKK Pris

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: