Satin- og blonderhætte

Grace of Sweden designer dejlige satin- og blonderhætte i forskellige modeller. Vi har et smukt udvalg af dåbshætter, som du frit kan matche hvilken model du ønsker til dit barns dåbskjole . Vores dåbstøj fokuserer altid på individet og på valg og mangfoldighed. Vi tror, at du finder det dåbshætte, du leder efter, hvad enten du har en gammel kjole eller køber din dåbskjole fra os.

Satin- og blonderhætte

14 products.

Viser 1-14 af 14 element(er)
Grid
List

Hvid dåbshætte med...

Dåbshætte med smuk dekoration med kryds omkring forkant. Dåbshætten er syd i kridthvidt blankt satinstof. Hætten passer lige så godt til drenge og piger og er en klassiker for babyen. Hætten er i svensk design og sys manuelt i Grace of Sveriges studie.

Storleksguide

382,00 DKK Pris

Dop hætte med skærm

Hård dope cap med skærm. Dopehætten kan syes op i samme stof som den valgte kjole for at skabe et matchende dope-sæt. Hætten er i svensk design og syet på Grace of Sweden's eget atelier. Hætten på hovedbilledet er i elfenbensfarvet/cremefarvet satinstof. Hætten har flotte detaljer og en lille paspose på skyggen.

Størrelsesguide

385,00 DKK Pris

Off white dope cap i søde...

Sød top i satin med dejlig sød blondekant. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvid/creme. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige efter din bestilling.

Størrelsesguide

455,00 DKK Pris

Topkappe i hvide blonder

Sød satin top med skønne søde blonder. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjolemodeller i hvidt og cremefarvet stof. Det er en mulighed for dem, der ønsker at tilføje et sødere look til deres dåbskjole. Hætten er håndlavet og syet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hætten er nem at vedligeholde og kan vaskes i hånden. Tilhører dåbskjole grace-Livia

403,00 DKK Pris

Topkappe i blonder med...

Smuk satinhætte med smukke cremefarvede blonder med kongelige kroner. Hætten passer til alle Grace of Sweden's dåbskjoler i hvidt og cremefarvet stof. Det er et godt valg for dem, der ønsker at supplere deres dåbstøj med en unik detalje. Hætten er håndsyet og fremstillet i Grace of Sweden's eget atelier i Sverige. Hører til Grace-Lilja dåbskjolen.

438,00 DKK Pris

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: