Håndtaske i garvet garn af buffalo læder, 2 farver

  1.153,00 DKK

  Læder skulder taske der passer til den moderne kvinde, der leder efter en stilfuld, smuk og smidig taske til dine væsentlige ting at tage med, uanset hvor du går. Dette er en unik håndtaske lavet udelukkende af semi-vegetabilsk garvet buffalo læder og fås i brun og sort. Med tasken er pyntet med en sølv charme i form af et smukt formet hjerte, som du kan vælge at hænge på et halskæde eller et armbånd, hvis du ønsker det. I hjertet er ordet "UNIK" stanset. Hvert vedhæng har sit eget nummer på bagsiden.

  Tasken indeholder 2 lynlåslommer. Den indvendige lomme er helt dyb, selv baglommen har fuld dybde og vinyltrækkæde for at være skånsom mod tøjet. En vinyl lynlås lukker din taske øverst. Skulderstroppen er justerbar, og dråbe længden er 65 cm. Læderkanter er malet for bedst holdbarhed. Alle metaldele er nikkelfrie.

  Dimensionerne på posen er: Højde 17 cm, Bredde 26 cm, Dybde 5 cm (i bunden). Da tasken er håndlavet, kan dimensionerne afvige lidt fra taske til taske

  Håndtaske i garvet garn af buffalo læder, 2 farver

  1.153,00 DKK
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Poserne er fremstillet på en god måde til både mennesker og miljø. Tasken er designet af ALTIs designer Åsa Backman og fremstillet på fabrikken i Indien, hvor arbejderne arbejder under gode forhold og børnearbejde ikke forekommer. Fabriken og garveriet har flere certifikater for at være sikre på, at dette følges, og disse inkluderer: ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø) og OHSAS 18001 (sundhed og sikkerhed) Fabriken har også BSCI-certifikatet, og garveriet overholder REACH-direktivet.

  Den här produkten har inga recensioner!

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: