Håndtaske i vegetabilsk garvet bøffellæder, 2 farver

  999,00 DKK

  Læder skulder taske der passer til den moderne kvinde, der leder efter en stilfuld, smuk og smidig taske til dine væsentlige ting at tage med, uanset hvor du går. Dette er en unik håndtaske lavet udelukkende af semi-vegetabilsk garvet buffalo læder og fås i brun og sort. Med tasken er pyntet med en sølv charme i form af et smukt formet hjerte, som du kan vælge at hænge på et halskæde eller et armbånd, hvis du ønsker det. I hjertet er ordet "UNIK" stanset. Hvert vedhæng har sit eget nummer på bagsiden.

  Tasken indeholder 2 lynlåslommer. Den indvendige lomme er helt dyb, selv baglommen har fuld dybde og vinyltrækkæde for at være skånsom mod tøjet. En vinyl lynlås lukker din taske øverst. Skulderstroppen er justerbar, og dråbe længden er 65 cm. Læderkanter er malet for bedst holdbarhed. Alle metaldele er nikkelfrie.

  Dimensionerne på posen er: Højde 17 cm, Bredde 26 cm, Dybde 5 cm (i bunden). Da tasken er håndlavet, kan dimensionerne afvige lidt fra taske til taske

  Håndtaske i vegetabilsk garvet bøffellæder, 2 farver

  999,00 DKK
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Fremstillet inden for 20 dage


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Taskerne er lavet på en god måde både for mennesker og miljø.  Tasken er designet af ALTI's designer Åsa Backman og fremstillet på fabrikken i Indien, hvor arbejderne arbejder under gode forhold, og børnearbejde ikke forekommer. Fabrikken og garveriet flere certifikater for at være sikker på, at dette følges, og disse er blandt andre: ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljø) og OHSAS 18001 (Sundhed og sikkerhed) Fabrikken har også BSCI-certifikatet, og garveriet overholder REACH-direktivet.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: