Juniid lår - Mor, med bredere talje - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK

  Juniid LårKvinde forhindrer lårgnidning, holder dig komfortabel og ser godt ud i alle situationer!

  Vi tilbyder dig det tøj, der gør det muligt for kvinder at bevæge sig uden smerter fra lårgnidning i de beklædningsgenstande, de ønsker at bære for dagen.

  Super tynde lår, der forhindrer gnidning mellem inderlårene, der hurtigt giver anledning til ubehag og sår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj. Modellen Mama har en bredere talje, du kan finde målene i vores størrelsesguide i billedgalleriet.

  Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er! Thightsen har ingen formgivningsfunktion. En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og fornøjelse under alle former for tøj og bevægelse og frihed uden lårgnidning.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blondekanter.

  Juniid lår - Mor, med bredere talje - Forhindrer lårgnidning

  219,00 DKK
  Størrelse :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Sorte supertynde lår med smukke blondekanter, der forhindrer gnidning mellem inderlårene, der hurtigt giver anledning til ubehag og sår. Tøjet skaber en barriere mellem huden på indersiden af lårene under dit tøj.

  Elegant, funktionelt og behageligt undertøj med flade og bløde sømme. Du kan finde mere information og vores størrelsesguide i fotogalleriet.

  Syet i et elastisk, åndbart, hurtigtørrende og let materiale, der forbliver på plads. Denne beklædningsgenstand er designet til at passe til din kropsform, da du er den bedste, ligesom du er!  En svensk opfindelse, der bidrager til din mobilitet og velvære under alle typer tøj.

  Lavet af 80% polyamid, 20% elastan, sort med elastiske blondekanter.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: