Stilfuld indkøbspose i bøffellæder, sort eller brun

  1.559,00 DKK

  ALTIs designede læder taske fås i både sort og brun og er beregnet til at passe til den moderne kvinde, der leder efter en stilfuld indkøbstaske. En unik pung lavet udelukkende af semi-vegetabilsk garvet buffalo læder og fås i brun og sort. Med tasken er pyntet med en sølv charme i form af et smukt formet hjerte, som du kan vælge at hænge på et halskæde eller et armbånd, hvis du ønsker det. I hjertet er ordet "UNIK" stanset. Hvert vedhæng har sit eget nummer på bagsiden.

  Tasken indeholder 3 lynlåslommer. Den indvendige lomme har fuld dybde og vinyltrækkæde, selv baglommen har fuld dybde og vinyltrækkæde for at være skånsom mod tøjet. Den forreste lomme har halv dybde med metal lynlås for et pænt og hårdt look. Tasken har masser af plads til dine gadgets i det store rum og indeholder også en mobil lomme til din telefon. Det store rum er udstyret med en vinyl lynlåsekæde, så du kan lukke din taske helt. Håndtagene er godt tilpasset til at passe godt på skulderen. Læderkanter er malet for bedst holdbarhed. Alle metaldele er nikkelfrie.

  Mål: Højde 30 cm, Bredde 35 cm, Dybde 12 cm. Taske i en smuk brun farve. Da tasken er håndlavet, kan dimensionerne afvige lidt fra taske til taske

  Stilfuld indkøbspose i bøffellæder, sort eller brun

  1.559,00 DKK
  Farve :
  Quantity :
  Størrelsesguide
  Fragt

  Fremstillet inden for 20 dage


   

  Betala tryggt med Klarna

   

  Spårbar frakt

  Taskerne er lavet på en god måde både for mennesker og miljø.  Tasken er designet af ALTI's designer Åsa Backman og fremstillet på fabrikken i Indien, hvor arbejderne arbejder under gode forhold, og børnearbejde ikke forekommer. Fabrikken og garveriet flere certifikater for at være sikker på, at dette følges, og disse er blandt andre: ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljø) og OHSAS 18001 (Sundhed og sikkerhed) Fabrikken har også BSCI-certifikatet, og garveriet overholder REACH-direktivet.

  Boxed:

  Sticky Add To Cart

  Font: